SEO Specialist voor het MKB

SEO Specialist voor het MKB

De digitale wereld is steeds belangrijker, ook wanneer het om marketing gaat. Klanten maken volop gebruik van zoekmachines om specifieke producten of diensten te vinden. Maak je geen gebruik van deze goudmijn aan mogelijkheden? Dan loop je ontzettend veel waardevolle klanten mis. Een SEO specialist voor het mkb helpt je met het aanboren van dit belangrijke kanaal.

Ben je op zoek naar een ervaren SEO specialist voor het mkb? Dan ben je bij Geryaal aan het juiste adres. Help je bedrijf op de kaart te zetten en scoor die klanten. Een goede SEO-tactiek maakt het allemaal waar. Ontdek wat SEO voor jouw onderneming kan betekenen en welke diensten Geryaal allemaal aanbiedt.

Waarom SEO?

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, staat in het teken van online vindbaarheid. Wanneer mensen op zoek zijn naar een elektricien, fietsenwinkel of accountant, moeten ze natuurlijk bij jou uitkomen. Hoe doe je dat? Door je digitale visitekaartje te optimaliseren. Slim gebruik van zoekwoorden, sterke content en een goed opgebouwde website maken je website interessant voor Google én potentiële klanten.

Goede SEO is van onschatbare waarde voor het mkb. Als kleinere ondernemer heb je vaak niet de middelen om grote advertentiecampagnes op te zetten. Het kost veel geld, maar vooral ook ontzettend veel tijd. Wat zou het fijn zijn wanneer klanten vrijwel automatisch naar je bedrijf gestuurd worden. Dat is precies wat je bereikt wanneer je je website optimaliseert voor zoekmachines. Zoekt een klant naar jouw product of dienst? Dan stuurt Google ze meteen door naar jouw website.

Maar wat levert SEO je nu concreet op? Een geoptimaliseerde website zet je in de kijker en zorgt ervoor dat je hoog scoort op Google. Relevante klanten krijgen je website te zien, wat uiteindelijk zorgt voor meer:

  • Bezoekers;
  • Aanvragen;
  • Omzet.

Plotseling verandert je website in een goedlopende virtuele winkel, met klanten die constant naar binnen wandelen om jouw producten of diensten te kopen. Klinkt dat als muziek in de oren? Een SEO specialist voor het mkb maakt jouw website klaar om het digitale podium te bestijgen.

De diensten van Geryaal

Geryaal is een veelzijdige SEO specialist voor het mkb. Je kunt hier terecht voor verschillende diensten, waarbij het optimaliseren van je website altijd centraal staat. Zo is het mogelijk om relevante blogs te laten schrijven, maar ook om een langdurige samenwerking aan te gaan waarbij Geryaal iedere maand geoptimaliseerde content levert. Maak je liever een vliegende start? Ontdek dan de SEO Kickstart of Regio Kickstart van Geryaal.

SEO Specialist voor het MKB

SEO Kickstart

Direct een sprint trekken: dat is de SEO Kickstart. Terwijl concurrenten langzaam hun website vullen met SEO-proof content, heb jij vanaf het begin een goedgevulde site met relevante content. Tijdens de SEO Kickstart krijg je binnen korte tijd vijftig artikelen die volledig zijn geoptimaliseerd voor Google. Zo zet je je bedrijf in de kijker en bied je meteen meerwaarde aan je klanten. Dat is het voordeel dat Geryaal biedt als SEO specialist voor het mkb.

De SEO Kickstart begint met een livesessie van drie uur, waarin een plan van aanpak wordt opgesteld. Jij vertelt over je bedrijf en doelen, zodat Geryaal een duidelijk beeld van je onderneming krijgt. Vervolgens worden er geschikte zoekwoorden en onderwerpen voor artikelen opgesteld. Met behulp van deze informatie wordt waardevolle én geoptimaliseerde content voor je website geschreven. Geryaal blijft altijd met je in contact, zodat de content gemakkelijk kan worden bijgestuurd.

Aan het eind van de SEO Kickstart is het natuurlijk belangrijk om naar de resultaten te kijken. Wat heeft deze aanpak je opgeleverd en hoe zorg je ervoor dat je het meeste uit de content haalt? Met behulp van slimme analysetools kan het succes van de kickstart bepaald worden.

Regio Kickstart

De Regio Kickstart is vergelijkbaar met de SEO Kickstart, maar focust zich volledig op vindbaarheid in de regio. Voor veel bedrijven is dit namelijk dé plek waar potentiële klanten zich bevinden. Ben je zichtbaar in de regio, dan weten je belangrijkste klanten je te vinden. Iemand die op zoek is naar een loodgieter, diëtist of kapper, zoekt natuurlijk wel in zijn of haar eigen regio.

Geryaal begint de Regio Kickstart met een zoekwoordenonderzoek, zodat een goed plan van aanpak gemaakt kan worden. Voor iedere relevante woonplaats, provincie en regio wordt passende content geschreven. Als SEO specialist voor het mkb weet Geryaal precies wat ervoor nodig is om zowel Google als bezoekers tevreden te stellen.

Ook deze content wordt volledig geoptimaliseerd en eventueel bijgesteld, afhankelijk van jouw wensen en de prestaties van de content. De cijfers worden nauwkeurig in de gaten gehouden, zodat je zeker weet dat je je website naar een hoger niveau tilt. Dat is het voordeel van een samenwerking met een SEO specialist voor het mkb.

Ervaringen van klanten

Voordat wij Geryaal inschakelenden liepen we tegen het probleem aan dat we veel geld investeerden in Adwords maar weinig resultaat behaalden. Wij zijn in gesprek gegaan met Gery waarbij het gevoel/vertrouwen direct goed was. Geen verkooppraatje maar eerlijk advies. Gevolg was een stijging in offerte aanvragen en opdrachten + meer traffic naar de website. Het persoonlijke overleg, het dieper ingaan op producten en teksten en het bespreken van kansen spreekt ons erg aan. Ik beveel Geryaal aan vanwege haar resultaatgerichte werkwijze en duidelijk plan van aanpak.

Freddy Hooge // Automat Emmen

Meer weten over SEO optimalisatie?

Ben je benieuwd naar de kracht van SEO? Ontdek wat deze techniek voor jouw website kan betekenen en vraag gratis het whitepaper van Geryaal aan. Hier ontdek je welke drie kansen je mist wanneer je niet voor een vindbare site kiest. Leer over het belang van SEO en hoeveel klanten je kunt mislopen wanneer je deze kans niet benut.

Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten met je onderneming? Wil je een nieuwe klantenstroom genereren en je bekendheid vergroten? Neem dan contact op met Geryaal en ga in zee met een ervaren SEO specialist voor het mkb.

Vergelijkbare berichten