arrow_drop_up arrow_drop_down
Phoenix Site: SEO, inrichting en optimalisatie

Ondersteuning bij je Phoenix Website?

... zodat je jouw tijd zo efficiënt mogelijk benut en doet waar jij goed in bent!

Waar kan Geryaal je bij helpen?

Inrichting Phoenix Site

Inrichting Phoenix Site

Je complete Phoenix Site in laten richten door een professional?

Meer informatie

Koppelen emailmarketing met Phoenix

Koppelen emailmarketing

Je emailmarketing koppelen aan je Phoenix Site. Geryaal helpt je graag.

Meer informatie

SEO Optimaliseren Phoenix Site

SEO Optimaliseren

Je Phoenix Website optimaliseren voor SEO of een SEO strategie opzetten?

Meer informatie

Workshop + Uitleg Phoenix Site

Uitleg Phoenix

Door middel van een aantal video's laat ik je zien hoe Phoenix werkt.

Meer informatie

Salespage inrichten Phoenix Site

Salespage inrichten

Wil je een pakkende salespage voor een product of dienst? 

Meer informatie

Graphics Phoenix Site

Graphics maken

Graphics voor je gratis weggever of online product. Geryaal maakt ze voor je!

Meer informatie

Mijn naam is Gery

Leuk om kennis met je te maken. Mijn naam is Gery, 29 jaren jong en inmiddels 4 jaar aan de slag als ondernemer. Ik vind het prachtig om een website voor je in te richten die helemaal past bij wat je doet. Ik ben uiterst breed inzetbaar, denk aan: teksten, grafisch design en technische ondersteuning.

Mijn absolute specialiteit is SEO en vindbaarheid, de kick zit voor mij in het vindbaar maken van jouw website. Gery Stevens

Inrichting Phoenix Site

Inrichting Phoenix Site

Ik richt je Phoenix Site helemaal van A tot Z in. Dat wil zeggen grafische opmaak, inrichting salespages (+ ondersteuning), verwerking feedback, foto's op maat, SEO optimalisatie, koppeling emailmarketing, koppeling FB en Analytics, graphics voor je ebooks/online cursussen, koppelingen met betaalproviders. Het proces ziet er zo uit:

Start: Intakegesprek Phoenix Site

Start: Intakegesprek 

Tijdens het intakegesprek ontdek ik graag wie je bent en wat je doet. Voor mij is het belangrijk om een gevoel te krijgen bij wie je bent en wat je doet zodat ik dit kan vertalen naar de site.

Startformulier

Je krijgt een startformulier. Deze vul je in stuur je mij retour. Zodoende heb ik exact alle basisgegevens die nodig zijn om het frame (de basis) van je site in te vullen.

Salespage inrichten Phoenix Site

Salespage inrichten

Heb je salespages die ingerichten moeten worden. Je krijgt van mij een formulier waarmee we het frame van een salespage neerzetten. Deze vertaal ik vervolgens voor je naar de site.

Foto's Phoenix Site

Foto's

Ik wil graag een aantal foto's van jou ontvangen. Ik maak deze allemaal op maat voor je in headers en andere units in Phoenix.

Feedback Phoenix Site

Feedback

Ik zet de website in basis voor je klaar. Daarna is het tijd voor feedbackrondes. Ik verwerk je feedback weer en zo komen we tot een kloppend geheel.

Phoenix overzetten naar Pages

Bestaande site overzetten

Heb je een bestaande site die overgezet moet worden naar Phoenix? Ik zorg dat je de posities in Google niet verliest door de URL's om te leiden.

Phoenix optimaliseren voor SEO

Optimaliseren voor SEO

Alle pagina's op de site worden geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid. Dat wil zeggen alle foto's, metadescriptions, titels en wat er verder maar nodig is.

Domeinnaam en email

Domeinnaam en email

Je domeinnaam en email moeten apart geregeld worden. Dit kan behoorlijk acabadabra lijken. Ik help je met het maken van de juiste keuzes.

Emailmarketing

Emailmarketing

Wil je ook aan de slag met je emailmarketing? Ik help je met de juiste koppelingen + advies over emailprovider + inrichting basisfunnels.

Graphics weggever

Graphics weggever

Heb je een gratis ebook of een online cursus en nog geen pakkende graphics? Die kan ik voor je verzorgen in je huisstijl en de stijl van de website.

Online zetten Phoenix Site

Online zetten

Yes, het is zover! Je Phoenix Site kan online. Hier hoef je je geen zorgen over te maken. Ik zorg dat de site online komt te staan. Daarna checken we alles nog 1x van A tot Z!

Phoenix Workshop

Phoenix Workshop

Kom je er zelf niet uit met Phoenix en wil je dat ik je op weg help. Ik neem een aantal video's voor je op waarmee laat zien hoe Phoenix werkt.

Emailmarketing koppelen aan Phoenix Site

Emailmarketing koppelen

Je emailmarketing koppelen aan je Phoenix Site. Ik help je bij de inrichting van Enormail, Mailblue, Active Campaign of Mailchimp. Dat wil zeggen dat ik je ondersteun bij het inrichten van de juiste processen in de site en het mailprogramma. Denk aan de juiste lijsten, tags en andere zaken. We zorgen dat leads in een gestroomlijnd proces terecht komen waarbij jij niks meer hoeft te doen.

Phoenix Website vindbaar maken (SEO)

Phoenix Website vindbaar maken

Je Phoenix Website vindbaar maken? Mijn absolute specialisme is SEO en het vindbaar maken van websites. Dit kan door te starten vanaf nul met een nieuwe site maar ook wanneer je een bestaande site hebt waar je meer uit wilt halen.

Ruud Meulenberg: Phoenix en SEO

Ik ben naar Geryaal toegekomen omdat ik te weinig bezoekers had op mijn website en ik me graag bezig wilde houden met mijn diensten (burnout en stress coaching) in plaats van heel veel tijd besteden aan het uitzoeken van websites. Na meerdere partijen te hebben benaderd kwam ik uiteindelijk uit bij Geryaal die vanuit eigen succes ervaringsdeskundige is. Dankzij een prettige samenwerking en net dat stapje extra, heeft Geryaal me top geholpen om succesvol mijn diensten online vindbaar te maken.

Ruud Meulenberg

Workshop Phoenix Site

Phoenix Workshop

Kom je er zelf niet uit met Phoenix en wil je dat ik je op weg help. Ik neem een aantal video's voor je op waarmee laat zien hoe Phoenix werkt. Van het aanpassen van de tekst tot het opbouwen van een pagina. Aan de hand van deze video's weet je precies hoe je dingen aan moet passen.

Salespage inrichten in PHoenix Site

Salespage inrichten of laten schrijven

Het schrijven van een salespage kan behoorlijk lastig zijn. We gaan samen aan de slag om te kijken waar de pijn van je bezoeker zit en om te kijken welke oplossing je bezoeker in essentie zoekt. Dit vertalen we naar een pakkende salespage.

Graphics voor ebooks, video's of online cursussen

Graphics voor ebooks, video's of online cursussen

Wil je prachtige graphics in jouw huisstijl voor ebooks, video's of online producten die je gaat verkopen? In een mum van tijd help ik je aan professioneel ogende designs die je kunt gebruiken op je website, social media of andere kanalen.

Voorbeelden Graphics

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van graphics gemaakt voor Phoenix Websites.

Dit zeggen klanten

"Je geeft het vertrouwen
dat 'wel goed komt'"

Ik heb je benaderd voor een begeleidingstraject zodat ik zelf mijn eigen Phoenix website kon bouwen. Vol enthousiasme begon ik hieraan maar de technische aspecten van Phoenix bleken voor mij uitdagender dan van te voren ingeschat, waardoor ik vastliep. Ik heb je toen alsnog gevraagd om de website voor mij bouwen. Zodat ik me meer kon richten op de inhoud van mijn website en het schrijven van de teksten.


Ik heb je ervaren als een vakvrouw die heel goed haar weg kent in de online marketingwereld en haar eigen visie daarop heeft. Door je brede ervaring kun je helder onderscheid maken tussen wat voor mijn situatie wel en wat niet relevant is om te weten of om te doen. 


Je verstaat de kunst om technische zaken heel helder uit te leggen maar ook om de juiste context mee te geven. Dat laatste is heel waardevol is omdat online marketing voor mij een nieuw vakgebied is en de ontwikkelingen snel gaan. Je hebt bovendien een heel prettige communicatiestijl en geeft het vertrouwen dat ‘het wel goed komt!’. En je hebt mijn ideeën vertaald naar een heel mooi concept, waar ik superblij mee ben. Er ligt nu een goede basis om op verder te bouwen. Ik kan je van harte aanbevelen.

Karin van Kooten Coaching

Karin van Kooten (Karin van Kooten Coaching)

"Binnen een aantal weken de
site in de steigers"

Vanuit het niets een site opbouwen met foto’s, teksten, pagina’s enz. en dan ook nog eens de indeling van zo’n pagina maken dat is een lastige opgave.


Je zit er steeds tegenaan te hikken hoe je zult beginnen, proberen weer wegklikken, dan wordt de drempel en het uitstelgedrag steeds groter. 


Totdat ik op een forum een heleboel lof las over een nieuwe site die gemaakt was en wat naar later bleek door Gery is gemaakt.


Daarna met Gery contact gezocht en mijn wensen voorgelegd en daar had ze op korte termijn ook nog de tijd voor.


En in een aantal weken tijd heeft Gery de site in de steigers staan. Afbeeldingen, content, mooie opmaak en SEO geoptimaliseerd.


Ik ben blij dat ik deze keus gemaakt hebt en niet langer heb gewacht of ik het zelf ook gefixt zou krijgen.


Gery bedankt voor de samenwerking en als ik nog eens verlegen zit hoop ik dat je me weer wilt helpen.

TIjmen van Steeg (houtwormbestrijdingen.nl)

TIjmen van Steeg (houtwormbestrijdingen.nl)

"Echte professional die haar beloftes waarmaakt"

Ik had een website waar ik niet tevreden over was. De website was statisch en de producten zagen er daardoor niet aantrekkelijk uit. Daarom besloot ik te gaan werken met de Phoenix software. En omdat ik een vliegende start wilde maken heb ik via Google gezocht naar een Phoenix specialist.


Via de zoekopdracht in Google sprong de website en vooral het verhaal van Gery er voor mij uit. Geen poeha maar iemand die volgens afspraak levert, een professional met humor. Iemand die goed uit de voeten kan met de Phoenix software. En ook de SEO expertise van Gery was voor mij belangrijk. Gery heeft de perfecte combinatie van ervaring en kennis.


Gery heeft in een paar weken tijd mijn website gebouwd. Ik ben er heel blij mee. En krijg van mijn omgeving te horen dat ze hem mooi rustig, helder en persoonlijk vinden en dat hij goed bij me past. Dat is een super fijne bevestiging. Ik heb nu een website waar ik op voort kan bouwen.


Ik beveel Gery bij anderen aan omdat ze een echte professional is en haar beloftes waar maakt. Ik vind Gery creatief, betrouwbaar en oplossingsgericht. Ze weet uit een brei van informatie de belangrijkste zaken te filteren en dat in pakkende teksten te vertalen. Door haar manier van werken heeft ze mij de structuur geboden die hielp om samen snel resultaat te boeken.

Phoenix Site inrichten
Mariëlle Companjen (companjen.com)

"Ze doet wat ze zegt
en zegt wat ze doet"

Wat begon als een SEO traject bij Gery, mondde uit in eerst het maken van een nieuwe website.


Het SEO traject is nog lopende, maar de website is inmiddels gelanceerd.


En je snapt dat als ik geen goed gevoel had bij Gery, ik niet ook nog een nieuwe website door haar liet bouwen.


Gery is gewoon duidelijk, concreet in haar aanpak en heel belangrijk: Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.


Vooral dat laatste is ook zo belangrijk, dat ze constant een terugkoppeling geeft.


Ze blijft je op deze manier betrekken bij het hele proces en heel fijn dat ze alles uit handen neemt. En ik ben natuurlijk heel blij met het eindresultaat én blij met de hulp van Gery.


Ik hikte al een tijdje aan tegen een nieuwe website, maar bij Gery had ik direct een goed gevoel en durfde ik echt de stap te gaan zetten.


Tot zover bedankt Gery en op naar een geweldig SEO traject samen.

Review: Phoenix Site Inrichting
Linda Nordholt (slankmetlinda.nl)

Phoenix Portfolio

De volgende ondernemers/bedrijven heb ik geholpen bij een Phoenix Website. De werkzaamheden varieren van eenmalige inrichting tot langdurige trajecten waarbij we inzetten op een goede vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet. Wanneer je op de foto's klikt zie je welke werkzaamheden ik verricht heb.

Inrichting Phoenix Site

ruudmeulenberg.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Ruud Meulenberg 

Burnoutcoaching

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespage

✓ Graphics ebooks/online cursussen

✓ SEO (van 0 naar pakweg 5000 bezoekers per dag via Google)

✓ Koppelingen Huddle en betaalsystemen

Inrichting Phoenix Site

aniekwendt.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Aniek Wendt

Hondencoaching

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Ondersteuning salespages

✓ SEO (van 0 naar pakweg 7000 organische bezoekers per maand)

Inrichting Phoenix Site

dynamictuning.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Dynamic Tuning

Chiptuning

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespage

✓ SEO (van 0 naar pakweg 20.000 bezoekers per maand uit Google)

Phoenix Site laten inrichten

herleva.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Herleva

Ademcoaching

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespage

✓ Graphics ebooks/online cursussen

✓ Technische ondersteuning

Phoenix Site laten inrichten

hollandiadakkapellen.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Hollandia Dakkapellen

Dakkapellen (levering en montage

✓ Overzetten naar Pages

✓ SEO in vorm maandabonnement

Phoenix Site laten inrichten

houtwormbestrijdingen.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Houtwormbestrijdingen

Bestrijding houtworm en boktor

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Schrijven Salespages

✓ Graphics 


Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

isocoat-isolatie.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Isocoat Isolatie

Isolatie woningen

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespage

✓ SEO

✓ Koppelingen ZOHO

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

janneschuijn.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Janne Schuijn

Mindsetcoach

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Koppelingen Huddle en betaalsystemen

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

jaspersadvocaat.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Jaspers Advocaat

Advocaat

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespages

✓ SEO 

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

kappersadministratie.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Kappersadministratie

Boekhouding kappers

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Graphics ebooks/online cursussen

✓ SEO 

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

karinvankootencoaching.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Karin van Kooten

Coach

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Ondersteuning salespages

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

lareine.eu

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

La Reine

Verkoop crèmes

✓ Overzetten naar pages

✓ Graphics ebooks

✓ SEO

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

rrpt.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

RRPT

Personal trainer + bootcamps

✓ Inrichting Phoenix Site

Ondersteuning inrichting Phoenix Site

Balance Your Energy

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Balance your Energy

Coaching

✓ Overzetten naar Pages

✓ Ondersteuning Salespages

✓ Graphics ebooks

✓ Inrichting funnels

Ondersteuning inrichting Phoenix Site

yelr.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Yelr.nl

Blog

✓ Inrichting Phoenix Site

Inrichting PHoenix Site

companjen.com

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Companjen

Coaching & Advies Familiebedrijven

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ SEO Kickstart: 50 blogs in 3 maand

✓ Invulling salespages

Phoenix Montageservice: Slank met Linda

slankmetlinda.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Slank met Linda

Koolhydraatarm eten

✓ Overzetten naar Phoenix

✓ Ondersteuning Salespages

✓ Graphics ebooks

Phoenix Montageservice: Marvo Systeemplafonds

marvosysteemplafonds.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website, checkout preview mode for the result.

Marvo Systeemplafond

Montage Systeemplafonds

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Overzetten website inclusief omleidingen

Samenwerken?

Phoenix Website

Verzorg je het design van een huisstijl en/of logo?

Nee, dit is een vak apart. Voordat we starten aan de site is het dus belangrijk dat je een logo hebt en dat je de huisstijl kleuren helder hebt.

Ik heb al een website, en deels kan dit overgezet worden. Organiseer jij dit ook?

Ja, dit organiseer ik ook voor je!

Hoeveel pagina's bevat een nieuwe website.

In basis verzorg ik de inrichting van maximaal 10 pagina's. Denk aan home, over mij, contact, blog en een aantal dienstenpagina's. Alles wat hierboven komt betekent in feite maatwerk.

Maak je ook foto's voor de website?

Nee, maar ik kan je wel in contact brengen met fotografen waar ik erg fijn mee samenwerk! Foto's zijn heel bepalend voor het verhaal wat je vertelt.

Richt je ook de Huddle ledenomgeving in?

Ja, dit kan ik helemaal voor je organiseren. Van de grafische inrichting tot het plaatsen van de cursussen, de inrichting van de community en de betaalprocessen.

Binnen welke tijd lever je een Phoenix Site op?

Dat hangt helemaal af van de situatie. Dat wil zeggen: hoe groot is je site, moet er veel bestaande content over, welke koppelingen wil je ingericht hebben. Samen maken we een tijdsplan, op de afgesproken datum (en bij voorkeur iets ervoor) staat je site online!

Cookies