Phoenix Site: SEO, inrichting en optimalisatie

Phoenix website laten maken of bouwen?

Binnen 2-4 weken zorg ik dat je Phoenix website online staat!

Phoenix Site laten maken

In 2-4 weken online

Binnen 2-4 weken staat je site online.
Phoenix Site laten maken

Vlotte service

Vlotte service per mail en per telefoon.

Phoenix webiste laten maken

Inclusief teksten

Indien gewenst inclusief copywriting en teksten
Heb je een Phoenix website gekocht of sta je op het punt om een Phoenix site aan te schaffen? Heb je geen zin of tijd om deze zelf te bouwen? Ik neem de inrichting van je Phoenix Website voor je uit handen.


De praktijk is weerbarstiger dan de theorie

Het lijkt eenvoudig om je website zelf even neer te zetten. In de praktijk valt dit vaak tegen. Ondanks dat Phoenix uiterst gebruiksvriendelijk is bestaat de kans dat je verzuipt in de talloze opties. Laat je website inrichten door Geryaal.

Inrichting Phoenix Site

Inrichting Phoenix Site

Geryaal richt je Phoenix Site helemaal van A tot Z in. Dat wil zeggen grafische opmaak, inrichting salespages (+ ondersteuning), verwerking feedback, foto's op maat, SEO optimalisatie, koppeling emailmarketing, koppeling FB en Analytics, graphics voor je ebooks/online cursussen, koppelingen met betaalproviders.

Mijn naam is Gery

Leuk om kennis met je te maken. Mijn naam is Gery, 31 jaar en inmiddels zes jaar aan de slag als ondernemer. Ik vind het prachtig om een website voor je in te richten die helemaal past bij wat je doet. Ik ben breed inzetbaar, denk aan: teksten, grafisch design en technische ondersteuning.

Inmiddels heb ik meer dan 40 Phoenix sites ingericht. Of je nu een grote site over wilt zetten of net start. Ik help je op weg.Gery Stevens

Start: Intakegesprek Phoenix Site

Start: Intakegesprek 

Tijdens het intakegesprek ontdek ik graag wie je bent en wat je doet. Voor mij is het belangrijk om een gevoel te krijgen bij wie je bent en wat je doet. Dit vertaal ik naar de site.

Startformulier

Je krijgt een startformulier. Deze vul je in stuur je mij retour. Zodoende heb ik exact alle basisgegevens die nodig zijn om het frame (de basis) van je site in te vullen.

Salespage inrichten Phoenix Site

Salespage inrichten

Wil je salespages ingericht hebben? Je vult een uitgebreid formulier in. Dit vertaal ik naar goed geschreven en converterende salespagina

Foto's Phoenix Site

Foto's

Ik wil graag een aantal foto's van jou ontvangen. Ik zorg dat deze allemaal op maat gemaakt worden zodat je goede foto's krijgt op de website.

Feedback Phoenix Site

Feedback

Ik zet de website in basis voor je klaar. Daarna is het tijd voor feedbackronden. Ik verwerk je feedback weer en zo komen we tot een kloppend geheel.

Phoenix overzetten naar Pages

Domeinnaam en email

Je domeinnaam en email moeten apart geregeld worden. Dit kan behoorlijk acabadabra lijken. Ik help je met het maken van de juiste keuzes.

Phoenixsite laten maken

Emailmarketing

Wil je ook aan de slag met je emailmarketing? Ik help je met de juiste koppelingen + advies over emailprovider + inrichting basisfunnels.

Domeinnaam en email

Graphics weggever

Heb je een gratis ebook of een online cursus en nog geen pakkende graphics? Die kan ik voor je verzorgen in je huisstijl en de stijl van de website.

Weggever Phoenix maken

Online zetten

Yes, het is zover! Je Phoenix Site kan online. Hier hoef je je geen zorgen over te maken. Ik zorg dat de site online komt te staan. Gefeliciteerd!

"Je geeft het vertrouwen
dat 'wel goed komt'"

Ik heb je benaderd voor een begeleidingstraject zodat ik zelf mijn eigen Phoenix website kon bouwen. Vol enthousiasme begon ik hieraan maar de technische aspecten van Phoenix bleken voor mij uitdagender dan van te voren ingeschat, waardoor ik vastliep. Ik heb je toen alsnog gevraagd om de website voor mij bouwen. Zodat ik me meer kon richten op de inhoud van mijn website en het schrijven van de teksten.


Ik heb je ervaren als een vakvrouw die heel goed haar weg kent in de online marketingwereld en haar eigen visie daarop heeft. Door je brede ervaring kun je helder onderscheid maken tussen wat voor mijn situatie wel en wat niet relevant is om te weten of om te doen. 


Je verstaat de kunst om technische zaken heel helder uit te leggen maar ook om de juiste context mee te geven. Dat laatste is heel waardevol is omdat online marketing voor mij een nieuw vakgebied is en de ontwikkelingen snel gaan. Je hebt bovendien een heel prettige communicatiestijl en geeft het vertrouwen dat ‘het wel goed komt!’. En je hebt mijn ideeën vertaald naar een heel mooi concept, waar ik superblij mee ben. Er ligt nu een goede basis om op verder te bouwen. Ik kan je van harte aanbevelen.

Karin van Kooten Coaching

Karin van Kooten (Karin van Kooten Coaching)

"Binnen een aantal weken de
site in de steigers"

Vanuit het niets een site opbouwen met foto’s, teksten, pagina’s enz. en dan ook nog eens de indeling van zo’n pagina maken dat is een lastige opgave.


Je zit er steeds tegenaan te hikken hoe je zult beginnen, proberen weer wegklikken, dan wordt de drempel en het uitstelgedrag steeds groter. 


Totdat ik op een forum een heleboel lof las over een nieuwe site die gemaakt was en wat naar later bleek door Gery is gemaakt.


Daarna met Gery contact gezocht en mijn wensen voorgelegd en daar had ze op korte termijn ook nog de tijd voor.


En in een aantal weken tijd heeft Gery de site in de steigers staan. Afbeeldingen, content, mooie opmaak en SEO geoptimaliseerd.


Ik ben blij dat ik deze keus gemaakt hebt en niet langer heb gewacht of ik het zelf ook gefixt zou krijgen.


Gery bedankt voor de samenwerking en als ik nog eens verlegen zit hoop ik dat je me weer wilt helpen.

TIjmen van Steeg (houtwormbestrijdingen.nl)

TIjmen van Steeg (houtwormbestrijdingen.nl)

Contact

Neem direct contact op door het contactformulier hieronder in te vullen. Of bel met 0633583487
Emailmarketing koppelen aan Phoenix Site

Emailmarketing koppelen

Je emailmarketing koppelen aan je Phoenix Site. Ik help je bij de inrichting van Enormail, Mailblue, Active Campaign of Mailchimp. Dat wil zeggen dat ik je ondersteun bij het inrichten van de juiste processen in de site en het mailprogramma. Denk aan het klaarzetten van een optinpagina, de bedankpagina's, de koppeling met het mailprogramma en de eerste mail.

Phoenix Website vindbaar maken (SEO)

Phoenix Website vindbaar maken

Je Phoenix Website vindbaar maken? Mijn absolute specialisme is SEO en het vindbaar maken van websites. Dit kan door te starten vanaf nul met een nieuwe site maar ook wanneer je een bestaande site hebt waar je meer uit wilt halen. We optimaliseren alle pagina's voor Google.

Salespage inrichten in PHoenix Site

Salespage inrichten of laten schrijven

Het schrijven van een salespage kan behoorlijk lastig zijn. We gaan samen aan de slag om te kijken waar de pijn van je bezoeker zit en om te kijken welke oplossing je bezoeker in essentie zoekt. Dit vertalen we naar een pakkende salespage. Ik verzorg de copywriting van de salespage wanneer je dit wenst.

Graphics voor ebooks, video's of online cursussen

Graphics voor ebooks of online cursussen

Wil je strakke graphics in jouw huisstijl voor ebooks, video's of online producten die je gaat verkopen? In een mum van tijd help ik je aan professioneel ogende designs die je kunt gebruiken op je website, social media of andere kanalen.

Phoenix Site laten maken

Zelf aan de slag in je website

Zelf aan de slag in je website nadat deze online staat? Dat kan, ik maak een aantal praktische video's voor je waarin ik je uitleg hoe Phoenix werkt. Ik laat zien hoe je een blog plaatst, hoe je tekst aanpast en hoe je pagina's opbouwt.

Grote Phoenix Website Migreren

Migratie grote websites

Heb je een bestaande website met veel bezoekers en veel content en ga je over naar Phoenix. Dat vraagt om een zorgvuldige migratie zodat je geen bezoekers verliest. Ik heb de migratie verzorgd van websites met meer dan 300 blogs en artikelen zonder posities te verliezen in Google. Dat kun je met een gerust hart bij mij neerleggen dus!

"Echte professional die haar beloftes waarmaakt"

Ik had een website waar ik niet tevreden over was. De website was statisch en de producten zagen er daardoor niet aantrekkelijk uit. Daarom besloot ik te gaan werken met de Phoenix software. En omdat ik een vliegende start wilde maken heb ik via Google gezocht naar een Phoenix specialist.


Via de zoekopdracht in Google sprong de website en vooral het verhaal van Gery er voor mij uit. Geen poeha maar iemand die volgens afspraak levert, een professional met humor. Iemand die goed uit de voeten kan met de Phoenix software. En ook de SEO expertise van Gery was voor mij belangrijk. Gery heeft de perfecte combinatie van ervaring en kennis.


Gery heeft in een paar weken tijd mijn website gebouwd. Ik ben er heel blij mee. En krijg van mijn omgeving te horen dat ze hem mooi rustig, helder en persoonlijk vinden en dat hij goed bij me past. Dat is een super fijne bevestiging. Ik heb nu een website waar ik op voort kan bouwen.


Ik beveel Gery bij anderen aan omdat ze een echte professional is en haar beloftes waar maakt. Ik vind Gery creatief, betrouwbaar en oplossingsgericht. Ze weet uit een brei van informatie de belangrijkste zaken te filteren en dat in pakkende teksten te vertalen. Door haar manier van werken heeft ze mij de structuur geboden die hielp om samen snel resultaat te boeken.

Phoenix Site inrichten
Mariëlle Companjen (companjen.com)

"Ze doet wat ze zegt
en zegt wat ze doet"

Wat begon als een SEO traject bij Gery, mondde uit in eerst het maken van een nieuwe website.


Het SEO traject is nog lopende, maar de website is inmiddels gelanceerd.


En je snapt dat als ik geen goed gevoel had bij Gery, ik niet ook nog een nieuwe website door haar liet bouwen.


Gery is gewoon duidelijk, concreet in haar aanpak en heel belangrijk: Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.


Vooral dat laatste is ook zo belangrijk, dat ze constant een terugkoppeling geeft.


Ze blijft je op deze manier betrekken bij het hele proces en heel fijn dat ze alles uit handen neemt. En ik ben natuurlijk heel blij met het eindresultaat én blij met de hulp van Gery.


Ik hikte al een tijdje aan tegen een nieuwe website, maar bij Gery had ik direct een goed gevoel en durfde ik echt de stap te gaan zetten.


Tot zover bedankt Gery en op naar een geweldig SEO traject samen.

Review: Phoenix Site Inrichting
Linda Nordholt (slankmetlinda.nl)

Phoenix Portfolio

De volgende ondernemers/bedrijven heb ik geholpen bij een Phoenix Website. De werkzaamheden varieren van eenmalige inrichting tot langdurige trajecten waarbij we inzetten op een goede vindbaarheid, meer bezoekers en meer omzet. Wanneer je op de foto's klikt zie je welke werkzaamheden ik verricht heb.

Inrichting Phoenix Site

ruudmeulenberg.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Ruud Meulenberg 

Burnoutcoaching

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespage

✓ Graphics ebooks/online cursussen

✓ SEO (van 0 naar pakweg 8000 bezoekers per dag via Google)

✓ Koppelingen Huddle en betaalsystemen

Inrichting Phoenix Site

aniekwendt.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Aniek Wendt

Hondencoaching

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Ondersteuning salespages

✓ SEO (van 0 naar pakweg 15000 organische bezoekers per maand)

Inrichting Phoenix Site

dynamictuning.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Dynamic Tuning

Chiptuning

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespage

✓ SEO (van 0 naar pakweg 20.000 bezoekers per maand uit Google)

Phoenix Site laten inrichten

herleva.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Herleva

Ademcoaching

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespage

✓ Graphics ebooks/online cursussen

✓ Technische ondersteuning

Phoenix Site laten inrichten

hollandiadakkapellen.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Hollandia Dakkapellen

Dakkapellen (levering en montage

✓ Overzetten naar Pages

✓ SEO in vorm maandabonnement

Phoenix Site laten inrichten

houtwormbestrijdingen.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Houtwormbestrijdingen

Bestrijding houtworm en boktor

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Schrijven Salespages

✓ Graphics 


Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

isocoat-isolatie.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Isocoat Isolatie

Isolatie woningen

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespage

✓ SEO

✓ Koppelingen ZOHO

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

janneschuijn.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Janne Schuijn

Mindsetcoach

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Koppelingen Huddle en betaalsystemen

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

jaspersadvocaat.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Jaspers Advocaat

Advocaat

✓ Inrichting Phoenix Sites

✓ Schrijven Salespages

✓ SEO 

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

kappersadministratie.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Kappersadministratie

Boekhouding kappers

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Graphics ebooks/online cursussen

✓ SEO 

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

karinvankootencoaching.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Karin van Kooten

Coach

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Ondersteuning salespages

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

lareine.eu

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

La Reine

Verkoop crèmes

✓ Overzetten naar pages

✓ Graphics ebooks

✓ SEO

Phoenix Site: inrichting, optimalisatie

rrpt.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

RRPT

Personal trainer + bootcamps

✓ Inrichting Phoenix Site

Ondersteuning inrichting Phoenix Site

Balance Your Energy

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Balance your Energy

Coaching

✓ Overzetten naar Pages

✓ Ondersteuning Salespages

✓ Graphics ebooks

✓ Inrichting funnels

Ondersteuning inrichting Phoenix Site

yelr.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Yelr.nl

Blog

✓ Inrichting Phoenix Site

Inrichting PHoenix Site

companjen.com

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Companjen

Coaching & Advies Familiebedrijven

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ SEO Kickstart: 50 blogs in 3 maand

✓ Invulling salespages

Phoenix Montageservice: Slank met Linda

slankmetlinda.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Slank met Linda

Koolhydraatarm eten

✓ Overzetten naar Phoenix

✓ Ondersteuning Salespages

✓ Graphics ebooks

Phoenix Montageservice: Marvo Systeemplafonds

marvosysteemplafonds.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Marvo Systeemplafond

Montage Systeemplafonds

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Overzetten website inclusief omleidingen

Inrichting Phoenix uitbesteden

desuccesvolleintrovert.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

De Succesvolle Introvert

Coaching & Begeleiding introverte mensen

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ SEO ondersteuning en schrijven blogs

✓ Invulling salespages

voedingenchemo.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Voeding & Chemo

Voedingsbegeleiding bij chemotherapie

✓ Overzetten naar Phoenix

✓ Ondersteuning Salespages

✓ Graphics & opmaak ebooks

Phoenix website websitebouwer

paintballemmen.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Paintball Emmen

Paintball, lasergamen en activiteiten

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Vindbaarheid in Google

✓ Ondersteuning werkzaamheden

Phoenix website laten bouwen

biancatalens.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Bianca Talens

Voedingsadvies voor vrouwen in de overgang

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Invulling salespages

✓ Koppelingen agenda, mailblue 

Inrichting Phoenix Website

zuidema-schuttingen.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Zuidema Schuttingen

Leverancier schuttingen

✓ Migratie 200+ blogs zonder positieverlies Google

✓ Inrichting website

✓ Graphics ebooks

Phoenix Website Inrichting

keuvelenkracht.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Keuvel & Kracht

Burn-outcoaching vrouwen

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Test maken voor aantrekken leads via Interact

✓ Schrijven en inrichten salespages

Phoenix Website Voorbeelden

makelaar-westfriesland.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Esther van Dijk Makelaardij

Makelaar en taxateur omgeving Hoorn

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ SEO Kickstart voor vindbaarheid in Google

✓ 50 blogs in 3 maanden

Phoenix Website laten maken?

fransrechtadvocaat.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Frans Recht Advocaat

Advocaat Frans Recht

✓ Migratie website zonder positieverlies Google

✓ Inrichting website


Phoenix Website laten maken?

ouderpeil.nl

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Ouderpeil

Platform voor ouders en door ouders

✓ Migratie website zonder positieverlies Google

✓ Inrichting Phoenix Site

✓ Inrichting linkstructuur

Ruud Meulenberg: Phoenix en SEO

Ik ben naar Geryaal toegekomen omdat ik te weinig bezoekers had op mijn website en ik me graag bezig wilde houden met mijn diensten (burnout en stress coaching) in plaats van heel veel tijd besteden aan het uitzoeken van websites. Na meerdere partijen te hebben benaderd kwam ik uiteindelijk uit bij Geryaal die vanuit eigen succes ervaringsdeskundige is. Dankzij een prettige samenwerking en net dat stapje extra, heeft Geryaal me top geholpen om succesvol mijn diensten online vindbaar te maken. Gery ondersteunt mij bij alle Phoenix werkzaamheden en het opzetten van passende salespages.

Ruud Meulenberg (Meulenberg Training & Coaching)

Diensten Geryaal

Phoenix Basis

 
 • Intakegesprek
 • Inrichting 5-7 basispagina's
 • SEO Optimalisatie
 • Opmaak visuals en design
 • Koppeling emailmarketing: optinpagina + bedankpagina's + eerste mail
 • 2 salespages inclusief copywriting
 • Opmaak visuals en design (ebook, doorvoeren huisstijl
 • Contactformulieren + bedankpagina's
 • Koppeling Analytics & Search Console
 • Opgeleverd binnen 2-4 weken
 • Inclusief copywriting

Phoenix op maat

 • Phoenix Maatwerk

Officieel Phoenix Reseller

Geryaal is officieel Phoenix Reseller. Dat betekent dat je Phoenix ook via mij af kunt nemen. Ik ben dan je aanspreekpunt bij vragen. Dat betekent een direct en kort lijntje. Of je nu Phoenix via mij of via IMU afneemt, in beide gevallen help ik je graag. 

Phoenix Website

Verzorg je het design van een huisstijl en/of logo?

Nee, dit is een vak apart. Voordat we starten aan de site is het dus belangrijk dat je een logo hebt en dat je de huisstijl kleuren helder hebt.

Ik heb al een website, en deels kan dit overgezet worden. Organiseer jij dit ook?

Ja, dit organiseer ik ook voor je!

Hoeveel pagina's bevat een nieuwe website.

In basis verzorg ik de inrichting van maximaal 10 pagina's. Denk aan home, over mij, contact, blog en een aantal dienstenpagina's. Alles wat hierboven komt betekent in feite maatwerk.

Maak je ook foto's voor de website?

Nee, maar ik kan je wel in contact brengen met fotografen waar ik erg fijn mee samenwerk! Foto's zijn heel bepalend voor het verhaal wat je vertelt.

Richt je ook de Huddle ledenomgeving in?

Ja, dit kan ik helemaal voor je organiseren. Van de grafische inrichting tot het plaatsen van de cursussen, de inrichting van de community en de betaalprocessen.

Binnen welke tijd lever je een Phoenix Site op?

Bij een basis website staat je website binnen 2-4 weken online. Dat is vlot dus. We schakelen snel zodat je gas kunt geven met de plannen die je hebt.

Kan ik je na het online zetten inschakelen voor aanvullende werkzaamheden?

Jazeker, je kunt een strippenkaart afnemen voor 5, 10 of 20 uur.

Is telefonisch contact mogelijk?

Jazeker, ik ben niet de hele dag bereikbaar (anders kan ik niet gefocust doorwerken). Bel je dan krijg je mijn collega aan de telefoon. Wil je samen even door wat dingen heenlopen dan plannen we een korte videocall.