Phoenix website laten maken of bouwen?

  • Binnen 4-6 weken je website online.
  • Inclusief teksten, copywriting en SEO-optimalisatie
  • Altijd geoptimaliseerd voor SEO & Vindbaarheid
100% vrijblijvend

8+ jaar
ervaring

Sinds 2015 ervaring als SEO Specialist, blogschrijver en websitebouwer.

60+ Phoenix Sites

Ik heb meer dan 60 Phoenix Sites ingericht, voor ondernemers in diverse branches

4-6 weken online

Je website binnen 4-6 weken online. Ik ben voorstander van gas geven en doorpakken!

πŸ˜΅β€πŸ’« van phoeniks naar phoenix.

Geen tijd of geen zin om zelf je
Phoenix Site te bouwen?

Snap ik helemaal. De praktijk is weerbarstiger dan de theorie. Misschien ben je al begonnen met bouwen, maar krijg je het grafisch niet zo netjes als dat je in je hoofd hebt. Of misschien verzuip je in de talloze opties die er zijn. Het kan ook zijn dat je op voorhand al weet dat dit niets voor jou.

Heb ik even goed nieuws voor je …

Ik vind het oprecht superleuk om je Phoenix Website in te richten. Dan zit ik in m’n zone of genius. Ik vind de combinatie van grafisch design, copywriting en het vertalen van jouw visie en verhaal naar een kloppend geheel een prachtige uitdaging.

geschikt of ongeschikt.

Wanneer ben ik je vrouw?

Herken jij je in 1 van deze situaties, dan ben je op de juiste plek!

Volledig nieuwe website

Je start vanaf nul en bent op zoek naar een website die uitdraagt waar je voor staat. Je hebt al een huisstijl laten ontwikkelen en dit moet vertaald worden naar een strakke website.

Je website overzetten naar Phoenix

Je huidige site staat in WordPress, Wix of een ander websitesysteem en je stapt over naar Phoenix. We nemen over wat er overgenomen moet worden uit je oude site en vernieuwen wat nodig is. Je nieuwe website kan vervolgens online in Phoenix. Uiteraard zorgen we ervoor dat je site geen waarde verliest in Google.

Herinrichting van je website

Je hebt je eigen Phoenix Website ingericht (of in laten richten), maar je bent hier niet tevreden over. We gaan samen je huidige site herinrichten zodat je vol trots je site kunt uitdragen naar de buitenwereld.

Opzetten totale online business

Wil je jouw totale online business opzetten met behulp van de tools van IMU. Maar krijg je een inzinking als je denkt aan al het ’technische’ werk wat er bij komt kijken, dan ben ik je vrouw (niet letterlijk hoor).

Ik help je bij je weggever, optinpagina, SLO, bedankpagina, Plug&Pay, Huddle maar ook mailblue, salespage, upsells en meer. Hierin verzorg ik de techniek, de copywriting (als je dit wilt) en het design.

even kort.

Wie is Gery?

Leuk om kennis met je te maken. Mijn naam is Gery, 34 jaar en inmiddels 8+ jaar aan de slag als ondernemer. Eigenaar van Geryaal & de Blogplaatser.

Ik ben Phoenix Reseller en heb inmiddels meer dan 60 Phoenix sites (her)ingericht. Vaak in combinatie met de inrichting van Huddle, Plug & Pay en Mailblue

Phoenix Website uitbesteden
Reseller Maiblue, Huddle en Phoenix

we maken ’t concreet.

Dit is wat we gaan doen

πŸƒ van start.

De in-kaart-breng sessie

Dit is de startsessie. Ik breng in kaart wie je bent, wat je doet, wat je diensten zijn, wat de website voor je moet doen. Dat gieten we in een plan van aanpak. Je levert mij alle bestanden aan die van belang zijn voor de inrichting.

een visuele start.

De eerste opzet

Na de startsessie ga ik voor je aan de slag met een concept opzet van de homepage. Dit doen we om de stijl van de site te bepalen. Het voordeel is dat je visueel een gevoel krijgt bij je website. Ik neem een video voor je op waarin ik uitleg waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Zijn we het eens over het concept (tot nu toe nog nooit oneens geweest) dan voer ik de stijl door in de hele site.

en nu echt aan het werk.

De grote slag

Nu maak ik een grote slag met je website. Alle websitepagina’s worden in concept neergezet. Of het nu gaat om je salespages, de optinpagina’s of andere bedrijfspagina’s. Ik zorg dat ze strak worden ingericht en geschreven. Tussendoor blijf ik steeds met je afstemmen of we de goede weg bewandelen.

🐜 mierenn%$!#ken

De micromanagement ronde

Als alles in de kern klaar staat, is het tijd voor een stukje micromanagement. Feedback op de teksten, een typfout, een button die nog niet werkt. Allemaal kleine dingen die we er 1 voor 1 uit halen. En daarmee naderen we de finale ronde!

πŸŽ‰ een mijlpaal

Yes, je website kan online

Eindelijk, het moment is daar. Actiepunt 1: we bellen de NOS, dit moet vanavond in het achtuurjournaal … πŸ˜‰ Zonder gekheid: tijd om de site live te zetten. Dat is een technisch dingetje, hoef jij je niet druk over te maken. Ik zet de site online en geef je een seintje als het zover is. Dan doen we nog 1x een check. En dan kun je het delen in de buitenwereld!

“Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet”

Ik deed een SEO adviestraject bij Gery. Ze is gewoon duidelijk, concreet in haar aanpak en heel belangrijk: Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.

Vooral dat laatste is ook zo belangrijk, dat ze constant een terugkoppeling geeft. Ze blijft je op deze manier betrekken bij het hele proces en heel fijn dat ze alles uit handen neemt.


Linda Nordholt (slankmetlinda.nl)

dat kun je wel zeggen …

Maar, heb je voorbeelden van ingerichte Phoenix Websites.

Yes, heb ik. Ik heb er inmiddels meer dan 60 ingericht. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van projecten.

“Je geeft het vertrouwen
dat het wel goed komt”

Ik heb je benaderd voor een begeleidingstraject zodat ik zelf mijn eigen Phoenix website kon bouwen. Vol enthousiasme begon ik hieraan maar de technische aspecten van Phoenix bleken voor mij uitdagender dan van te voren ingeschat, waardoor ik vastliep. Ik heb je toen alsnog gevraagd om de website voor mij bouwen. Zodat ik me meer kon richten op de inhoud van mijn website en het schrijven van de teksten.

Ik heb je ervaren als een vakvrouw die heel goed haar weg kent in de online marketingwereld en haar eigen visie daarop heeft. Door je brede ervaring kun je helder onderscheid maken tussen wat voor mijn situatie wel en wat niet relevant is om te weten of om te doen. 

Je verstaat de kunst om technische zaken heel helder uit te leggen maar ook om de juiste context mee te geven. Dat laatste is heel waardevol is omdat online marketing voor mij een nieuw vakgebied is en de ontwikkelingen snel gaan. Je hebt bovendien een heel prettige communicatiestijl en geeft het vertrouwen dat β€˜het wel goed komt!’. En je hebt mijn ideeΓ«n vertaald naar een heel mooi concept, waar ik superblij mee ben. Er ligt nu een goede basis om op verder te bouwen. Ik kan je van harte aanbevelen.

Karin van Kooten

“Binnen een aantal weken de site online”

Vanuit het niets een site opbouwen met foto’s, teksten, pagina’s enz. en dan ook nog eens de indeling van zo’n pagina maken dat is een lastige opgave.

Je zit er steeds tegenaan te hikken hoe je zult beginnen, proberen weer wegklikken, dan wordt de drempel en het uitstelgedrag steeds groter. 

Totdat ik op een forum een heleboel lof las over een nieuwe site die gemaakt was en wat naar later bleek door Gery is gemaakt.

Daarna met Gery contact gezocht en mijn wensen voorgelegd en daar had ze op korte termijn ook nog de tijd voor.

En in een aantal weken tijd heeft Gery de site in de steigers staan. Afbeeldingen, content, mooie opmaak en SEO geoptimaliseerd.

Ik ben blij dat ik deze keus gemaakt hebt en niet langer heb gewacht of ik het zelf ook gefixt zou krijgen.

Gery bedankt voor de samenwerking en als ik nog eens verlegen zit hoop ik dat je me weer wilt helpen.

Tijmen van Steeg (houtwormbestrijdingen.nl)

dit doe ik.

Waar kun je mij mee helpen?

Emailmarketing Phoenix Site

Emailmarketing koppelen

Je emailmarketing koppelen aan je Phoenix Site. Ik help je bij de inrichting van Enormail, Mailblue, Active Campaign of Mailchimp. Dat wil zeggen dat ik je ondersteun bij het inrichten van de juiste processen in de site en het mailprogramma. Denk aan het klaarzetten van een optinpagina, de bedankpagina’s, de koppeling met het mailprogramma en de eerste mail.

Emailmarketing Phoenix Site

SEO & Vindbaarheid

Je Phoenix Website vindbaar maken? Mijn absolute specialisme is SEO en het vindbaar maken van websites. Dit kan door te starten vanaf nul met een nieuwe site maar ook wanneer je een bestaande site hebt waar je meer uit wilt halen. We optimaliseren alle pagina’s voor Google.

Salespage laten schrijven

Het schrijven van een salespage kan behoorlijk lastig zijn. We gaan samen aan de slag om te kijken waar de pijn van je bezoeker zit en om te kijken welke oplossing je bezoeker in essentie zoekt. Dit vertalen we naar een pakkende salespage. Ik verzorg de copywriting van de salespage wanneer je dit wenst.

Graphics laten maken

Wil je strakke graphics in jouw huisstijl voor ebooks, video’s of online producten die je gaat verkopen? In een mum van tijd help ik je aan professioneel ogende designs die je kunt gebruiken op je website, social media of andere kanalen.

Zelf aan de slag met Phoenix

Zelf aan de slag in je website nadat deze online staat? Dat kan, ik maak een aantal praktische video’s voor je waarin ik je uitleg hoe Phoenix werkt. Ik laat zien hoe je een blog plaatst, hoe je tekst aanpast en hoe je pagina’s opbouwt.

Migratie grote website

Heb je een bestaande website met veel bezoekers en veel content en ga je over naar Phoenix. Dat vraagt om een zorgvuldige migratie zodat je geen bezoekers verliest. Ik heb de migratie verzorgd van websites met meer dan 300 blogs en artikelen zonder posities te verliezen in Google. Dat kun je met een gerust hart bij mij neerleggen dus!

“Echte professional die haar beloftes nakomt”

Ik had een website waar ik niet tevreden over was. De website was statisch en de producten zagen er daardoor niet aantrekkelijk uit. Daarom besloot ik te gaan werken met de Phoenix software. En omdat ik een vliegende start wilde maken heb ik via Google gezocht naar een Phoenix specialist.

Via de zoekopdracht in Google sprong de website en vooral het verhaal van Gery er voor mij uit. Geen poeha maar iemand die volgens afspraak levert, een professional met humor. Iemand die goed uit de voeten kan met de Phoenix software. En ook de SEO expertise van Gery was voor mij belangrijk. Gery heeft de perfecte combinatie van ervaring en kennis.

Gery heeft in een paar weken tijd mijn website gebouwd. Ik ben er heel blij mee. En krijg van mijn omgeving te horen dat ze hem mooi rustig, helder en persoonlijk vinden en dat hij goed bij me past. Dat is een super fijne bevestiging. Ik heb nu een website waar ik op voort kan bouwen.

Ik beveel Gery bij anderen aan omdat ze een echte professional is en haar beloftes waar maakt. Ik vind Gery creatief, betrouwbaar en oplossingsgericht. Ze weet uit een brei van informatie de belangrijkste zaken te filteren en dat in pakkende teksten te vertalen. Door haar manier van werken heeft ze mij de structuur geboden die hielp om samen snel resultaat te boeken.

MariΓ«lle Companjen
(companjen.com)

“Ze doet wat ze zegt
en zegt wat ze doet”

Wat begon als een SEO traject bij Gery, mondde uit in eerst het maken van een nieuwe website.

Het SEO traject is nog lopende, maar de website is inmiddels gelanceerd.

En je snapt dat als ik geen goed gevoel had bij Gery, ik niet ook nog een nieuwe website door haar liet bouwen.

Gery is gewoon duidelijk, concreet in haar aanpak en heel belangrijk: Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.

Vooral dat laatste is ook zo belangrijk, dat ze constant een terugkoppeling geeft.

Ze blijft je op deze manier betrekken bij het hele proces en heel fijn dat ze alles uit handen neemt. En ik ben natuurlijk heel blij met het eindresultaat Γ©n blij met de hulp van Gery.

Ik hikte al een tijdje aan tegen een nieuwe website, maar bij Gery had ik direct een goed gevoel en durfde ik echt de stap te gaan zetten.

Tot zover bedankt Gery en op naar een geweldig SEO traject samen.

Linda Nordholt
(slankmetlinda.nl)

Jouw investering

Vanaf € 2.495,- exclusief BTW

De prijsindicatie voor de basisinrichting van een Phoenix Site is 2.495 exclusief BTW. Tijdens de strategiesessie wil ik van je weten wat je exact zoekt. Je zult dan een prijsopgave op maat ontvangen. Dit hangt af van wat je exact wilt.

  • Intakegesprek
  • Inrichting 5-7 basispagina’s
  • SEO Optimalisatie
  • Opmaak visuals & design
  • Koppelingen emailmarketing: inclusief bedankpagina’s
  • 1 salespage inclusief copywriting
  • Koppelingen Analytics & Search Console

fack, ‘k heb een vraag.

Veelgestelde vragen

Nee, dit is een vak apart. Ik kan je wel in contact brengen met iemand die hier erg goed in is.

Nee, ik maak geen foto’s. Ik ben wel groot voorstander van goede foto’s voor jwe website. Ik heb in de afgelopen jaren samengewerkt met hele goede fotograven. Ik breng je met ze in contact als je dit wilt.

Normaal gesproken binnen 4-6 weken. Uiteraard hangt dit af van factoren als grootte en de snelheid waarmee je feedback en input aanlevert.

Jazeker, dit kan. Veel van mijn klanten doen dit. Je kunt je Phoenix Site ook via mij afnemen, ik ben Phoenix Reseller. Beide hebben voordelen en nadelen. Die licht ik je rustig toe.

laat mij je helpen.

Verkennen of ik je kan helpen?

Wil je weten of ik je kan helpen? Plan je gratis matchcall. Voordat we in gesprek gaan vraag ik je kort wat vragen te beantwoorden die mij helpen bij de voorbereiding, kost je hooguit twee minuutjes. Het gesprek duurt een half uurtje. Tijdens dit gesprek kijken we waar je mee zit, waar ik je mee kan helpen en hoe we dat regelen.