Reviews van klanten

Ik ben naar Geryaal toegekomen omdat ik te weinig bezoekers had op mijn website en ik me graag bezig wilde houden met mijn diensten (burnout en stress coaching) in plaats van heel veel tijd besteden aan het uitzoeken van websites. Na meerdere partijen te hebben benaderd kwam ik uiteindelijk uit bij Geryaal die vanuit eigen succes ervaringsdeskundige is. Dankzij een prettige samenwerking en net dat stapje extra, heeft Geryaal me top geholpen om succesvol mijn diensten online vindbaar te maken.

Ruud Meulenberg
Meulenberg Training & Coaching
Op aanraden van iemand anders ben ik bij Gery terecht gekomen voor het maken van mijn website dairyfarmrecruitment.com. Gery heeft voor mij een vacature-website gemaakt in 2 talen. Toen we begonnen had ik niet precies voor ogen hoe de website eruit moest zien, Gery heeft dit voor mij uitgedacht en een fantastische website gemaakt. Gery heeft ontzettend veel kennis en creativiteit. Daarnaast is ze erg flexibel, meerdere keren de hele boel omgooien was geen probleem. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en raad Gery dan ook van harte aan. 

Bianca Arkeveld
Dairy Farm Recruitment 

Linda Nordholt
Slank met Linda
Voordat wij Geryaal inschakelenden liepen we tegen het probleen aan dat we veel geld investeerden in Adwords maar weinig resultaat behaalden. Wij zijn in gesprek gegaan met Gery waarbij het gevoel/vertrouwen direct goed was. Geen verkooppraatje maar eerlijk advies. Gevolg was een stijging in offerte aanvragen en opdrachten + meer traffic naar de website. Het persoonlijke overleg, het dieper ingaan op producten en teksten en het bespreken van kansen spreekt ons erg aan. Ik beveel Geryaal aan vanwege haar resultaatgerichte werkwijze en duidelijk plan van aanpak.

Freddy Hooge
Automat Hoogeveen

Inge Orlemans
Dichtbij Mediteren

Martin Voorwald
Marvo Systeemplafonds

Mark Westera
Dynamic Tuning

Agnes Jaspers
Wandelcoach

Jan Stevens
De Steven

Mariëlle Companjen
Coaching & Advies familiebedrijven

Roel Zuidema
Hovenier

Ageeth Waterink
Waterink Keukens

Gerrit Lijkendijk
Partner Personeel & Organisatie Advies

Bé van der Weide
Transport4Transport

Bertin Zuidema
Zuidema Schuttingen

Marike Liemburg
Voorwaarts in Ontwikkeling