SEO Uitbesteden: SEO Specialist Geryaal
arrow_drop_up arrow_drop_down
SEO en blog schrijven uitbesteden

Van amper websitebezoekers en geworstel met SEO 

naar meer bezoekers en passende aanvragen via je website?

Besteed je SEO en het schrijven van teksten uit aan Geryaal

Ben jij een ondernemer en herken jij het volgende?

 • Natuurlijk weet je dat je iets met SEO en vindbaarheid moet doen maar het blijft een ondergeschoven kindje. Elke vakantie bedenk je dat nu echt moet gaan bloggen. (Nee dus, het komt er niet van)
 • Je hoort iedereen over aanvragen via de website en duizenden bezoekers per dag op websites, maar je hebt geen idee hoe je dit voor elkaar moet krijgen.
 • Je wilt niet nadenken over SEO en het schrijven van content voor je site. Daar zit je kracht niet en het kost je mega veel energie.

Je bent niet de enige ondernemer die zo worstelt met SEO. Vraag tijdens een gemiddelde netwerkborrel maar eens welke mede-ondernemers hier ook mee worstelen en het grootste gros steekt zijn hand op.

Wat als je jouw SEO en het schrijven van blogs
en artikelen volledig neer kunt leggen 

bij een partij die jou aan de hand neemt?

SEO en blog schrijven uitbesteden

Voordat we verder gaan: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Gery Stevens. Eigenaar en drijvende kracht achter Geryaal. Ik vind het oprecht kicken om websites vindbaar te maken. Inmiddels bestaat Geryaal 5 jaar en in die tijd heb ik zeker 4000 teksten geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen (ik kan tegenwoordig behoorlijk meepraten op menig verjaardag).


Al mijn kennis en ervaring breng ik in tijdens onze samenwerking. Inmiddels samen met mijn team. Dit houd ik bewust klein zodat we kwaliteit kunnen garanderen.

Even superconcreet - wil jij:

 • het schrijven van teksten en je SEO uitbesteden?
 • jouw vakkennis laten spreken in je websiteteksten zodat je passende aanvragen en klanten krijgt?
 • elke dag mensen op je website die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt?
 • een constante aanvoer van artikelen en blogs op je website zonder dat je naar om hoeft te kijken?
 • je SEO in handen leggen van een expert, die je aan de hand neemt? (in plaats van dat je er zelf achter aan moet)

Geryaal neemt je het schrijven van blogs en het complete SEO-verhaal uit handen. Het bekent dat je hier geen omkijken meer naar hebt. Wij worden leading in het hele verhaal. Uiteraard ben jij leading qua input en vakkennis (ieder z'n vak)

Voor welk soort bedrijven is Geryaal actief?

Isolatie

Paintball
Burnoutcoach

Dakkapellen

Chiptuning

Hovenier
Hekwerkleverancier
Bouwbedrijf

Beautysalon

Schuttingbouwer
Systeemplafonds
Muziekschool

Breintraining

Autogarage
Facebook Marketing
HRM Adviseur

Wil je kennismaken?

Even bellen om te kijken of het SEO/Blog Abonnement je past en om te kijken of je een klik ervaart? Dat kan! Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan. Binnen 48 uur nemen wij contact met je op.
SEO en blog schrijven uitbesteden
Gery is drie jaar geleden begonnen met het schrijven van content en het beheren van onze website. Inmiddels hebben we meer dan 25.000 bezoekers per maand op onze website en lopen er dagelijks aanvragen binnen via de site en telefonisch. Het scheelt ons simpelweg een verkoper. Het werk loopt gewoon binnen. Sterkste punt van Geryaal: ze is in staat in jip-en-janneketaal uit te leggen wat chiptuning betekent. Bezoekers haken hier op aan. Door de toegankelijke taal is de kloof minder groot en hoeven wij minder uit te leggen aan de telefoon.

Mark Westera // Dynamic Tuning

SEO en blog schrijven uitbesteden

De aanpak van Geryaal verschilt van andere SEO-specialisten

Eén van de allergrootste misverstanden is dat websites, blogs, SEO en online marketing alleen over ratio gaan. Over zoekvolumes, zoekwoorden op de juiste plek zetten en het massaal produceren van nieuwe blogs. Ik geloof dat het succes van de website juist start bij de ondernemer. Bij jouw visie, jouw kennis en jouw kunde. En daarmee de identiteit van de onderneming.


Voor mij bestaat een website uit de harde kant (bovenstroom) en zachte kant (onderstroom). Werken we samen dan gaan we aan de slag met de onderstroom. We gaan jouw expertise en jouw vakmanschap naar voren laten komen op de website. Cruciaal voor het succes.

Het schrijven van blogs en artikelen 

+ je SEO volledig uitbesteden aan Geryaal

SEO en blog schrijven uitbesteden

Blogs en artikelen schrijven

We schrijven jouw blogs en artikelen aan de hand van gericht zoekwoordenonderzoek. Onze kracht zit in het schrijven van artikelen in jip-en-janneketaal voor alle soorten bedrijven. Vaak horen we terug dat bezoekers goed snappen wat er beschreven staat op een website. En dat is exact de bedoeling. Weg met het vakjargon. Blogs die aansluiten op de taal van je bezoeker, zodat ze zich gehoord voelen en contact met jouw bedrijf opnemen. 
SEO en blog schrijven uitbesteden

Minimaal een half jaar samenwerken

Geryaal staat voor duurzame samenwerking. Het betekent dat we minimaal een half jaar samenwerken. Resultaat is belangrijk - daar draait het om. Maar er moet tijd zijn om het resultaat te behalen. Tijdens het eerste gesprek bespreken we de verwachtingen. We kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!
SEO en blog schrijven uitbesteden

Hoeveelheid content

In principe werken we met een bepaald aantal woorden wat we elke maand afleveren. In samenspraak bepalen we hoe lang de artikelen worden. Dit hangt altijd af van het doel, het zoekwoord en nog meer zaken. Korte lijntjes vinden we belangrijk. We bellen gewoon even en stemmen af wat de volgende stap wordt.

Op een rij: dit doen we voor je

SEO en blog schrijven uitbesteden

Schrijven van blogs

We schrijven blogs, artikelen en begrippenlijsten voor je website. Allemaal ter verbetering van de vindbaarheid.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Redigeren teksten

We zorgen dat de teksten van A tot Z kloppen. Dit betekent dat de punt en de komma gecontroleerd worden. Bespaart je kopzorgen.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Teksten plaatsen

We plaatsen de teksten in je website. We zorgen dat dit er grafisch gelikt uitziet. Goede foto's, voldoende witruimte.
SEO en blog schrijven uitbesteden

SEO optimalisatie

Natuurlijk optimaliseren we je teksten voor vindbaarheid. Metadescriptions, interne linkstructuur, namen van afbeeldingen. Alles wordt voor je geregeld.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Juiste afbeeldingen

Heb je geen afbeeldingen voor je website? Dan zorgen wij dat er afbeeldingen komen die passen bij de onderwerpen waar we over schrijven.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Zoekwoordenonderzoek

Natuurlijk doen we uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We gaan je bezoeker (figuurlijk) binnenstebuiten keren zodat we echt inzicht krijgen in zijn/haar gedrag.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Monitoring

Natuurlijk krijg je updates van ons. Bijvoorbeeld over welke werkzaamheden zijn geleverd de afgelopen maand en wat de stand van zaken is m.b.t. de cijfers.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Toevoegen in Google

Yes, we voegen alle artikelen die we schrijven toe aan Google Search Console. Dit betekent dat we Google een seintje geven dat er nieuwe content online staat.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Lokaal vindbaarheid zijn

Lokale vindbaarheid kan extreem belangrijk zijn. We zorgen dat je vindbaar wordt in de regio en dat je concreet vindbaar bent voor klanten die regionaal zoeken.

Kies het pakket dat het beste bij jou past!

Blog & SEO Abonnement

Brons

€ 350 opstartkosten

2000 woorden
 • Gemiddeld 4 artikelen per maand
 • Schrijven blogs/artikelen
 • Optimaliseren blogs/artikelen
 • Plaatsen blogs/artikelen
 • Monitoring project

Blog & SEO Abonnement

Zilver

€ 350 opstartkosten

4500 woorden
 • Gemiddeld 9 artikelen per maand
 • Schrijven blogs/artikelen
 • Optimaliseren blogs/artikelen
 • Plaatsen blogs/artikelen
 • Monitoring project

Blog & SEO Abonnement

Goud

€ 350 opstartkosten

7500 woorden
 • Gemiddeld 15 artikelen per maand
 • Schrijven blogs/artikelen
 • Optimaliseren blogs/artikelen
 • Plaatsen blogs/artikelen
 • Monitoring project

Optioneel: SEO Kickstart

Wil je echt gas geven? Dan bieden wij je de optie om te starten met de SEO Kickstart. Dit betekent dat we starten met 50 goede blogs in korte tijd (in samenspraak). Het betekent dat je site een megaboost krijgt en je sneller resultaat haalt.

Case uit de praktijk: Jaspers Advocaat

Joost is advocaat. Je klopt bij hem aan wanneer je een conflict met de gemeente hebt. Hij had al eerder een website laten bouwen maar deze kwam niet overeen met zijn beeld van een goede website. Daarnaast haalde hij nooit aanvragen uit zijn website. Samen hebben we de website opnieuw ingericht. Binnen korte tijd hebben we 40 tot 50 goede blogs geschreven. Het resultaat: inmiddels weten mensen zijn site te vinden en krijgt hij serieuze klussen binnen die helemaal passen binnen zijn expertise. Uitgangspunt van Geryaal is: onderaan de streep mag Geryaal geen geld kosten!
SEO en blog schrijven uitbesteden

Nader kennismaken, plan je afspraak!

Ik ben naar Geryaal toegekomen omdat ik te weinig bezoekers had op mijn website en ik me graag bezig wilde houden met mijn diensten (burnout en stress coaching) in plaats van heel veel tijd besteden aan het uitzoeken van websites. Na meerdere partijen te hebben benaderd kwam ik uiteindelijk uit bij Geryaal die vanuit eigen succes ervaringsdeskundige is. Dankzij een prettige samenwerking en net dat stapje extra, heeft Geryaal me top geholpen om succesvol mijn diensten online vindbaar te maken.

SEO en blog schrijven uitbesteden
Ruud Meulenberg

Voordat wij Geryaal inschakelenden liepen we tegen het probleen aan dat we veel geld investeerden in AdWords maar weinig resultaat behaalden. Wij zijn in gesprek gegaan met Gery waarbij het gevoel/vertrouwen direct goed was. 


Geen verkooppraatje maar eerlijk advies. Gevolg was een stijging in offerteaanvragen en opdrachten en meer traffic naar de website. Het persoonlijke overleg, het dieper ingaan op producten en teksten en het bespreken van kansen spreekt ons erg aan. Ik beveel Geryaal aan vanwege haar resultaatgerichte werkwijze en duidelijke plan van aanpak.

SEO en blog schrijven uitbesteden
Automat Emmen

Vakbekwaamheid en doen wat je belooft en de klant echt verder helpen. Dit hebben we bij Geryaal gevonden!


Van alles wat ik op SEO-gebied heb gezien (en dat is veel) kan ik zeggen dat Gery gewoon een talent is.


De werkwijze is efficiënt, duidelijk en helder en snel. En wat ik ook zeer belangrijk vind is betrouwbaarheid. Hierin scoort ze ook veel punten.

We brainstormen samen met Gery over het te schrijven artikel en ze kan van start. De artikelen zijn zeer professioneel geschreven en we hebben er achteraf geen werk aan.


We zien dat we steeds vindbaarder zijn. En zelfs, tot mijn grote verbazing, dat het organische aantal bezoekers al bijna hoger is dan het AdWords gedeelte waar we een astronomisch bedrag per maand voor aan de firma Google betalen. Tevens blijven de mensen langer op de pagina in het organische gedeelte hangen.

SEO en blog schrijven uitbesteden
Marvo Systeemplafonds
Cookies