SEO en blog schrijven uitbesteden

Je SEO uitbesteden en werken aan een website of webshop

die je dagelijks bezoekers en aanvragen oplevert?

Kies voor het SEO Jaartraject en Geryaal ontzorgt je van A tot Z

Verkoop en aanvragen

Door te werken aan de vindbaarheid van je website/webshop krijg je meer bezoekers, aanvragen en verkopen via de site/shop.

Geen omkijken

Geryaal neemt altijd het volledige initiatief in projecten. Dat betekent resultaatgericht werken, meten = weten en geen woorden, maar daden!

Korte lijntjes

Geryaal kiest haar projecten uiterst zorgvuldig. Niet voor iedereen dus. Korte lijntjes zijn een garantie. Dat betekent vlot antwoord op je vragen.

Een passende SEO strategie

Met maar dan 6 jaar ervaring in SEO en zoekmachineoptimalisatie helpt Geryaal jou met een passende SEO strategie en aanpak. Dat wil zeggen dat Geryaal de volgende werkzaamheden uitvoert.

  • Concreet zoekwoordenonderzoek
  • Verdieping in jouw bedrijf en jou als ondernemer
  • Schrijven van relevante blogs
  • SEO optimalisatie website en blogs
  • Continue sturing op cijfers (meten = weten)
  • Ontzorgen van de klanten (je hoeft hier niet zelf achteraan)


null

Kennismaken.

He, mijn naam is Gery. Als SEO specialist en SEO schrijver help ik ondernemers uit de meeste uiteenlopende branches aan bezoekers, aanvragen en omzet. Wil je een keer vrijblijvend sparren over de stappen die je moet zetten met je website? Laat mij weten, dan plannen we een vrijblijvende call in.


SEO en blog schrijven uitbesteden

Het SEO Jaartraject

Mijn naam is Gery Stevens. Eigenaar en drijvende kracht achter Geryaal. Ik vind het oprecht kicken om websites vindbaar te maken. Inmiddels bestaat Geryaal 5 jaar en in die tijd heb ik zeker 4000 teksten geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen (ik kan tegenwoordig behoorlijk meepraten op menig verjaardag). Al mijn kennis en ervaring breng ik in tijdens onze samenwerking. Ik werk alleen samen met ondernemers die bereid zijn om gas te geven.

Dit zijn de pijlers van het SEO Jaartraject

Opstart: Identiteitssessie

We starten altijd met een identiteitssessie. Deze sessie duurt een dagdeel en helpt mij om een beeld te krijgen bij jou en je onderneming. Uit deze sessie rolt een concreet plan van aanpak.

Elke kwartaal evaluatie

Elk kwartaal komen we live samen voor een bijeenkomst van 2-3 uur. We evalueren de gang van zaken en maken een plan van aanpak voor het komende kwartaal.

60-100 artikelen per jaar

De winst zit in het creëren van goede content voor je website. Mijn ervaring is dat je toch zo'n 50 artikelen nodig bent om serieus genomen te worden door Google. 

Voor welk soort bedrijven is Geryaal actief?

Isolatie

Paintball
Burnoutcoach

Dakkapellen

Chiptuning

Hovenier
Hekwerkleverancier
Bouwbedrijf

Beautysalon

Schuttingbouwer
Systeemplafonds
Muziekschool

Breintraining

Autogarage
HRM Adviseur

FB Marketeer

Wil je kennismaken?

Even bellen om te kijken of het SEO Jaartraject bij je past en om te kijken of je een klik ervaart? 

Dat kan! Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

SEO en blog schrijven uitbesteden
Gery is drie jaar geleden begonnen met het schrijven van content en het beheren van onze website. Inmiddels hebben we meer dan 25.000 bezoekers per maand op onze website en lopen er dagelijks aanvragen binnen via de site en telefonisch. Het scheelt ons simpelweg een verkoper. Het werk loopt gewoon binnen. Sterkste punt van Geryaal: ze is in staat in jip-en-janneketaal uit te leggen wat chiptuning betekent. Bezoekers haken hier op aan. Door de toegankelijke taal is de kloof minder groot en hoeven wij minder uit te leggen aan de telefoon.

Mark Westera // Dynamic Tuning

SEO en blog schrijven uitbesteden

Blogs en artikelen schrijven

Geryaal schrijft blogs en artikelen aan de hand van gericht zoekwoordenonderzoek. De kracht van Geryaal zit in het schrijven van artikelen in jip-en-janneketaal voor alle soorten bedrijven. Vaak horen we terug dat bezoekers goed snappen wat er beschreven staat op een website. En dat is exact de bedoeling. Weg met het vakjargon. Blogs die aansluiten op de taal van je bezoeker, zodat ze zich gehoord voelen en contact met jouw bedrijf opnemen. 
SEO en blog schrijven uitbesteden

Duurzame samenwerking

Geryaal staat voor duurzame samenwerking. In de vijf jaar dat Geryaal nu aan de slag is hebben we gemerkt dat kortere samenwerkingen vrijwel altijd tot teleurstelling leiden aan beide kanten. Dit heeft alles te maken met een realistische verwachting ten opzichte van SEO en de vindbaarheid van je website. Geryaal gaat voor een lange termijn samenwerking. Het geeft beide partijen de gelegenheid om de diepte in te gaan.

Op een rij: dit doet Geryaal

SEO en blog schrijven uitbesteden

Schrijven van blogs

Ik schrijf blogs, artikelen en begrippenlijsten voor je website. Allemaal ter verbetering van de vindbaarheid.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Redigeren teksten

We zorgen dat de teksten van A tot Z kloppen. Dit betekent dat de punt en de komma gecontroleerd worden.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Teksten plaatsen

Geryaal plaatst de teksten in je website. We zorgen dat dit er grafisch gelikt uitziet. Goede foto's, voldoende witruimte.
SEO en blog schrijven uitbesteden

SEO optimalisatie

Natuurlijk optimaliseert Geryaal je teksten voor vindbaarheid. Metadescriptions, interne linkstructuur, namen van afbeeldingen. Alles wordt voor je geregeld.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Juiste afbeeldingen

Heb je geen afbeeldingen voor je website? Dan zorg ik dat er afbeeldingen komen die passen bij de onderwerpen waar we over schrijven. 
SEO en blog schrijven uitbesteden

Zoekwoordenonderzoek

Natuurlijk doet Geryaal uitgebreid zoekwoordenonderzoek. We gaan je bezoeker (figuurlijk) binnenstebuiten keren zodat we echt inzicht krijgen.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Monitoring

Natuurlijk krijg je updates van Geryaal. Bijvoorbeeld over welke werkzaamheden zijn geleverd de afgelopen periode en wat de stand van zaken is m.b.t. de cijfers.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Toevoegen in Google

Yes, Geryaal voegt alle artikelen die zijn geschreven toe aan Google Search Console. Dit betekent dat we Google een seintje geven dat er content online staat.
SEO en blog schrijven uitbesteden

Lokaal vindbaarheid zijn

Lokale vindbaarheid kan extreem belangrijk zijn. Geryaal zorgt dat je vindbaar wordt in de regio, provincies en plaatsen.

Case uit de praktijk: Jaspers Advocaat

Joost is advocaat. Je klopt bij hem aan wanneer je een conflict met de gemeente hebt. Hij had al eerder een website laten bouwen maar deze kwam niet overeen met zijn beeld van een goede website. Daarnaast haalde hij nooit aanvragen uit zijn website. Samen hebben we de website opnieuw ingericht. Binnen korte tijd hebben we 40 tot 50 goede blogs geschreven. Het resultaat: inmiddels weten mensen zijn site te vinden en krijgt hij serieuze klussen binnen die helemaal passen binnen zijn expertise. Uitgangspunt van Geryaal is: onderaan de streep mag Geryaal geen geld kosten!
SEO en blog schrijven uitbesteden

Kennismaken?

Kennismaken met Geryaal. Neem direct contact op.

Ik ben naar Geryaal toegekomen omdat ik te weinig bezoekers had op mijn website en ik me graag bezig wilde houden met mijn diensten (burnout en stress coaching) in plaats van heel veel tijd besteden aan het uitzoeken van websites. Na meerdere partijen te hebben benaderd kwam ik uiteindelijk uit bij Geryaal die vanuit eigen succes ervaringsdeskundige is. Dankzij een prettige samenwerking en net dat stapje extra, heeft Geryaal me top geholpen om succesvol mijn diensten online vindbaar te maken.

SEO en blog schrijven uitbesteden
Ruud Meulenberg

Voordat wij Geryaal inschakelenden liepen we tegen het probleen aan dat we veel geld investeerden in AdWords maar weinig resultaat behaalden. Wij zijn in gesprek gegaan met Gery waarbij het gevoel/vertrouwen direct goed was. 


Geen verkooppraatje maar eerlijk advies. Gevolg was een stijging in offerteaanvragen en opdrachten en meer traffic naar de website. Het persoonlijke overleg, het dieper ingaan op producten en teksten en het bespreken van kansen spreekt ons erg aan. Ik beveel Geryaal aan vanwege haar resultaatgerichte werkwijze en duidelijke plan van aanpak.

SEO en blog schrijven uitbesteden
Automat Emmen

Vakbekwaamheid en doen wat je belooft en de klant echt verder helpen. Dit hebben we bij Geryaal gevonden!


Van alles wat ik op SEO-gebied heb gezien (en dat is veel) kan ik zeggen dat Gery gewoon een talent is.


De werkwijze is efficiënt, duidelijk en helder en snel. En wat ik ook zeer belangrijk vind is betrouwbaarheid. Hierin scoort ze ook veel punten.

We brainstormen samen met Gery over het te schrijven artikel en ze kan van start. De artikelen zijn zeer professioneel geschreven en we hebben er achteraf geen werk aan.


We zien dat we steeds vindbaarder zijn. En zelfs, tot mijn grote verbazing, dat het organische aantal bezoekers al bijna hoger is dan het AdWords gedeelte waar we een astronomisch bedrag per maand voor aan de firma Google betalen. Tevens blijven de mensen langer op de pagina in het organische gedeelte hangen.

SEO en blog schrijven uitbesteden
Marvo Systeemplafonds