Page content

Omzet halen uit de website

Ja, eindelijk! Eindelijk is jouw website klaar. De site is in de lucht. En nu? Wat ga eigenlijk met jouw site doen? Hoe genereer je omzet met jouw site?

Omzet en orders scoren

Hoe scoor je omzet en orders? Belangrijk is natuurlijk als eerste dat jouw website gevonden wordt. Want daar gaat het tenslotte om wil je uiteindelijk komen tot omzet en orders.

Grafisch ontwerp staat

Je bent net gestart als ZZP’er. Ondernemingsplan geschreven en huisstijl bepaald. Daar hoort een website bij. Geryaal stelt je de vraag: ‘Waarom laat je website bouwen?’ Wij zien veel ondernemers en ZZP’ers die vele honderden euro’s investeren. Maar nooit nadachten over de vraag: ‘waarom?’

Plaats ik de button links of rechts

Wees eens eerlijk ‘kan ik die banner beter links of rechts plaatsen?’ Of ‘zullen we die button groen of paars maken’. Allemaal vragen. Geryaal stelt zwart-wit: ‘het doet er niet toe. Dat doet er pas toe als je bezoekers hebt. Eerder niet. Want als jouw site geen bezoekers heeft kan de button ook weg blijven.

Wat doet er dan wel toe

Inhoud en content. Actualiteit. In de vorm van artikelen. En foto’s. Op het moment dat het grafisch ontwerp staat, start het pas. Dan kost de website geen geld maar tijd. Veel tijd. Zorg voor informatie over uw product of dienst. U vraagt zich af : ‘welke artikelen plaats ik op mijn website?

Laat zien dat u verstand hebt van zaken

Vragen stellen begint tegenwoordig op internet. U zoekt een tekstschrijver. U zoekt op internet: ‘tekstschrijver gezocht’ of ‘ik zoek een tekstschrijver’ of ‘kan iemand mijn webteksten’ schrijven. Wordt u dan niet gevonden? Dan loopt u omzet mis. Zo simpel werkt dat. Een tekstschrijverbureau schrijft artikelen over ‘het belang van goede webteksten’ of ‘de voordelen van goede teksten op een site’.

Verplaats u in de klant

Verplaats u in de klant. Uw auto is kapot. De autodeur opent namelijk niet meer. U woont in Friesland Wat tikt u in op uw laptop.

 • Mijn autodeur is kapot Sneek
 • Auto laten maken Friesland
 • Autogarage gezocht omgeving Sneek
 • Autodeur wil niet open.

Wat nu? Wanneer u op uw website alleen schrijft dat u auto’s repareert is de kans klein dat u gevonden wordt. Maar stel u hebt een artikel als: ‘U autodeur wil niet open, garage X helpt u op weg. Dan komt u tegemoet aan de klant.

Andere doelstellingen voor de website?

Wilt u ook onze andere doelstellingen lezen die u kunt behalen met uw website? Lees verder: doelstellingen voor de website.

Verwante informatie

Vrijblijvend in gesprek?

Wilt u eens vrijblijvend in gesprek over uw website? Neem dan contact op met Geryaal.

  Comment Section

  0 reacties op “Omzet halen uit de website

  Plaats een reactie


  *