Over Geryaal

Als eerste: met wie heb je te maken?

Ik ben Gery Stevens, de drijvende kracht achter Geryaal. In januari 2015 ben ik gestart als SEO Specialist. Inmiddels heb ik tientallen ondernemers in diverse branches geholpen aan honderden tot duizenden bezoekers en meer aanvragen en omzet via de website. Ik heb letterlijk de meters gemaakt die nodig zijn om het SEO-vak in de vingers te krijgen (en nog steeds leer ik bij).


Maar Gery, waar ligt dan jou grote kracht?

Ik ben een bedenker en een ontwikkelaar. Creatief in woord en beeld maar ook in oplossingen. Voorwaarde is wel dat mijn creatieve proces de ruimte krijgt. Dat betekent dat als je met mij samenwerkt ik het beste gedij wanneer je mij ruimte geeft. De verantwoordelijkheid kun je blind uit handen geven.


Onverzadigbare leerhonger

Mijn honger om te leren is onverzadigbaar. Ik ben benieuwd naar trends, ontwikkelingen en technische snufjes binnen mijn vakgebied.


Ruimte hebben om te leren vind ik belangrijk. En dat geldt niet alleen voor zaken binnen mijn vakgebied maar voor ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling. 

SEO Speicalist Gery


Lastige dingen makkelijk maken

Mijn grote kracht is het vertalen van lastige dingen naar Jip-en-Janneke taal. Voor mij is het de kunst om, in welke branche, je ook zit exact te achterhalen hoe de dingen in elkaar zitten. Inmiddels kan ik op menig verjaardag meepraten over auto's (chiptuning), isolatie, breintraining, hovenierswerk, schuttingen, installatiewerkzaamheden, SEO, paardencoaching, keukens, systeemplafonds (jaja), overheidsrecht en dakkapellen.


De teksten die ik schrijf voor mijn klanten maak ik dusdanig begrijpelijk dat jij als leek (als bezoeker van een website dus) altijd snapt waar het over gaat. Ook haal ik veel plezier uit het delen van kennis en inzichten in de vorm van blogs en webinars. 

En ook leuk om te weten:

✓ Ik ben gek op lezen. Ik lees veel. Dus zie je iemand met veel boeken en een stapel notitieboekjes, dan ben ik het!

✓ Sporten en sport kijken vind ik beiden heel tof. Ik heb 20 jaar gevoetbald (nu even niet, na een kruisband operatie) en sport nu twee/drie keer per week middels personal training, mountainbiken en crossfit.

✓ Typeer mij gerust als no-nonsens. Ik houd niet van onzin (ik weet dat het relatief is) en vind het erg prettig om tot de kern te komen en de diepte in te gaan.

✓ De buitenwereld zegt: 'wat heb je heerlijke droge humor'. Sorry, kan ik weinig aan doen, zit in de genen. Wij noemen het thuis Stevens humor.
Bloggen en SEO Uitbesteden


Dit kan Geryaal je uit handen nemen:

Bloggen uitbesteden

Bloggen uitbesteden

Wil je het schrijven van blogs uitbesteden? In de afgelopen hebben ik letterlijk honderden blogs geschreven voor al mijn klanten.
SEO Abonnement

SEO Jaartraject

Door te kiezen voor het SEO Jaartraject kies je voor een duurzame samenwerking waarin we samen je website beter vindbaar maken.
Nieuwe Website

SEO Kickstart

Met de SEO Kickstart kies je voor een kickstart in Google. Principe is simpel. Met de kickstart krijg je 50 artikelen/blogs in 3 maanden. 

Vrijblijvend kennismaken met Geryaal