arrow_drop_up arrow_drop_down

We gaan van start met jouw website!

Een succesvolle website

Wij gaan samen aan de slag om van jouw website een succes te maken. Dat wil zeggen dat wij actief aan de slag gaan met het opzetten van de site en het produceren van goede content.

Het invullen van het startformulier kost je wat tijd maar het helpt jou en mij om de website op de goede wijze in te vullen. Jij hebt de inhoudelijke kennis in huis. En jij weet wat de vragen zijn die de klanten stellen.

Met het invullen van het formulier zetten we het complete traject officieel in gang. 

Soorten content

  • Het uitschrijven van diensten: je hebt nu voor alle termen salespages. We gaan nu ook voor elk onderdeel een kennisbank opzetten. Deze pagina's hebben wel ook een goede inhoudelijke tekst nodig.
  • Wat is … (begrippen en definities): in de kennisbank komt een deel waarin begrippen uitgelegd gaan worden. Dit draagt bij aan vindbaarheid en de totale websitestructuur.
  • Vragen beantwoorden: ik wil heel graag van je weten per onderdeel welke vragen klanten jullie het meeste stellen. Deze gaan we uitwerken in hele mooie artkelen.
  • Problemen: tegen welke problemen lopen klanten aan. Ook dit wil ik van je weten per onderdeel. Voor een deel hebben we dit bij de inrichting van de salespages bij de kop gehad. Dit gaan we hier verder uitdiepen.
  • Regiopagina's: aangezien je actief bent in heel Nederland zou ik zeker per provincie een pagina aanmaken die je helpt in je vindbaarheid.
  • Snackable content: dit zijn 'toegankelijkere' artikelen die vaak mooi werken voor Facebook en bijdragen aan de structuur. Dus denk aan: 10 tips voor een betere salonautomatisering, 10 redenen waarom je je boekhouding op orde moet hebben, de tien valkuilen van een kapsalon starten zonder gericht plan.
  • Shorttailtermen: als laatste zijn er shorttailtermen waarop je simpelweg vindbaar wilt zijn. Denk aan: boekhouding uitbesteden, administratie uitbesteden, online administratie kappers etc. etc.

Jij en jouw website

Wil je onderstaand formulier invullen zodat ik een goed beeld krijg van jou, je bedrijf en jouw klanten.

Gery Stevens

Dank je wel!

Dank je wel voor het invullen van dit formulier. Ik ga aan de slag met het verwerken van de input en kom dan heel vlot bij je terug.


Gery Stevens

Cookies