SEO bureau

SEO Kickstart

Geef je website een kickstart in Google. Meer bezoekers, meer aanvragen/verkopen!

Om vindbaar te worden met je website is content een must.


Je bepaalt zelf hoe snel je website groeit. Ik kan je verzekeren dat je er met 1 blog per week niet komt. Het is te weinig om serieuze stappen te zetten.


Mijn persoonlijke ervaring is dat je  minimaal 50 artikelen  nodig bent om je site in beweging te zetten. Simpelweg omdat Google je site serieus moet gaan nemen.


Hoe meer artikelen, hoe meer potentiële zoekwoorden waarop je vindbaar wordt.


Uiteraard praten we dan over relevante en goede content. Blind content rammen geloof ik absoluut niet in.


Maar flink gas geven werkt in je voordeel. Temeer omdat de concurrentie dit niet doet.
SEO bureau

Voordat we verder gaan: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Gery Stevens, de drijvende kracht achter Geryaal. Vijf jaar ervaring met het vindbaar maken van websites. Simpelweg door met de poten in de klei te staan en meters te maken. Mijn ervaring is dat er veel gepraat wordt over SEO en vindbaarheid. Je maakt het verschil door te doen. De ondernemers die gas durven te geven zijn de ondernemers die dagelijks aanvragen en verkopen hebben via de website. Wanneer je gelooft in lange termijn en duurzaam bouwen dan ben je hier op de juiste plaats.

Kennismaken

Wil je meer informatie of nader kennismaken? Neem gerust contact op met Geryaal.

Dit is wat je krijgt bij de SEO Kickstart

SEO bureau
De kickstart is met recht een kickstart. In korte tijd krijg je 50 waardevolle en relevante artikelen aangeleverd. Normaal gesproken werk ik met abonnement waarin je elke maand 4, 5 of 6 artikelen aangeleverd krijgt. Je gaat dus veel sneller, waardoor je sneller resultaat hebt. Bijkomend voordeel is dat wanneer Google je site serieuzer gaat nemen (en dat gaat zo sneller) nieuwe artikelen sneller en hoger in de index worden opgenomen.

Zo werkt de SEO Kickstart

SEO bureau

Opstart SEO Kickstart

In een 3 uur durende live sessie maken we een concreet plan van aanpak. We stellen globaal de zoekwoorden vast en bepalen welke artikelen worden geschreven. Tevens wil ik meer weten van jou en je bedrijf. Ik geloof dat het cruciaal is dat je identiteit naar voren komt in je website teksten.
SEO bureau

Aan de slag

Ik ga aan de slag met het schrijven van de content. Het is prettig wanneer je mij inhoudelijk van feedback voorziet. De artikelen worden online gezet en geoptimaliseerd voor Google. 
SEO bureau

Bijsturen en evalueren

Natuurlijk hebben we tussentijds contact. Zoekwoordenonderzoek is deels een creatief proces. De zoekwoorden ontstaan bij mij wanneer ik schrijf. Dit deel ik met je. Ook houden we altijd contact over de manier van werken. Per telefoon of per mail.
SEO bureau

Monitoring van resultaten

Uiteraard monitoren we de resultaten. Elke dag kijken of je bezoekers stijgen heeft geen enkele zin. We werken naar een stip op de horizon. Eerst de focus op de dingen waar we invloed op hebben. De resultaten komen hier achter aan.

Dit zeggen mijn klanten

"Resultaatgerichte werkwijze en duidelijk plan van aanpak"

Voordat wij Geryaal inschakelenden liepen we tegen het probleem aan dat we veel geld investeerden in Adwords maar weinig resultaat behaalden. Wij zijn in gesprek gegaan met Gery waarbij het gevoel/vertrouwen direct goed was. Geen verkooppraatje maar eerlijk advies. Gevolg was een stijging in offerte aanvragen en opdrachten + meer traffic naar de website. Het persoonlijke overleg, het dieper ingaan op producten en teksten en het bespreken van kansen spreekt ons erg aan. Ik beveel Geryaal aan vanwege haar resultaatgerichte werkwijze en duidelijk plan van aanpak.

Freddy Hooge (Automat Emmen)
"Vanuit eigen succes ervaringsdeskundige"

Ik ben naar Geryaal toegekomen omdat ik te weinig bezoekers had op mijn website en ik me graag bezig wilde houden met mijn diensten (burnout en stress coaching) in plaats van heel veel tijd besteden aan het uitzoeken van websites.

Na meerdere partijen te hebben benaderd kwam ik uiteindelijk uit bij Geryaal die vanuit eigen succes ervaringsdeskundige is. Dankzij een prettige samenwerking en net dat stapje extra, heeft Geryaal me top geholpen om succesvol mijn diensten online vindbaar te maken.

Ruud Meulenberg (Meulenberg Training & Coaching

SEO Kickstart

  • Startsessie + bepalen strategie
  • 50 relevante artikelen in 3 maanden
  • Schrijven, optimaliseren en plaatsen