Bezoekers en omzet scoren met je website?
Leer in 3 maanden hoe je een succesvolle website opzet

Maak kennis met mijn Website Begeleidingstraject

In je omgeving zeggen ze dat het nu de tijd is om met de vindbaarheid van je website aan de slag te gaan. Het is je duidelijk dat content één van de basisvereisten is. Schrijven is geen probleem, dat kun je goed.

Alleen vind je het lastig om de verbanden te leggen tussen de tips die je op internet vindt over SEO.

Grote kans dat jij je onmachtig voelt want je wilt effectief aan de slag zonder kostbare uren te verliezen aan randzaken.

Je bent hier op de juiste plaats wanneer je dit herkent?

 • Je wilt niet constant afhankelijk zijn van een externe partij voor je website optimalisatie?
 • Je baalt ervan dat je uren bezig bent met vindbaarheid zonder dat je winst ziet?
 • Je bent bang dat het gebrek aan kennis je opbreekt in de stap naar een bloeiend online marketing beleid?
 • Het irriteert je dat je constant je koers moet wijzigen omdat je te weinig kennis hebt?
 • Je bent onzeker over of je werkelijk de juiste dingen doet m.b.t. de vindbaarheid van je website
 • Je bent bang dat de concurrentie een voorsprong opbouwt ten opzichte van jou.
 • Je wordt overspoeld door de adviezen in je omgeving maar hebt te weinig kennis van zaken om gefundeerde keuzes te maken.

Hi, ik ben Gery en ik help gepassioneerdeondernemers bij het opzetten van een succesvolle website

Ik startte een aantal jaren geleden met de begeleiding van ondernemers op het gebied van SEO en vindbaarheid. In eerste instantie verdwaalde ik in alle informatie die te vinden was op het internet.

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgebouwd (duizenden uren) in het schrijven van SEO Teksten. En dit ging niet altijd van een leien dakje. Thomas Edison zei eens: ‘ik heb niet gefaald. Ik heb zojuist 10.000 manieren gevonden die niet werkten’.

Na urenlange verdieping en studie ontdekte ik de juiste manier om de vindbaarheid van je website te vergroten. Inmiddels noem ik mijzelf gekscherend een SEO Nerd ? Constant ben ik bezig om kennis up-to-date te houden. De ondernemers die ik help, profiteren dagelijks van de vele gratis websitebezoekers

Naast de gratis websitebezoekers levert dit de ondernemers concrete opdrachten en orders op.

Geen van deze bezoekers komt binnen via een betaalde campagnes middels Google Adwords. Gemiddeld gezien komt zo’n 80% van de bezoekers binnen via de organische (gratis) zoekresultaten van Google.

Jij profiteert van de vele fouten die ik gemaakt heb in mijn leerproces. Deze fouten gaan we met jouw website namelijk niet maken.

Geryaal kon ons op heldere wijze uitleggen waar de verbeteringen lagen en wat te doen om meer bezoekers te krijgen, dus kans op omzet. Van 35 bezoekers per maand naar de vele duizenden, en regelmatig aanvragen voor offertes, en inmiddels omzet.”

-Gerrit Lijkendijk-

De beste keuze ooit, we hebben nu ruim 200 bezoekers per dag ( na 1.5 jaar ! ) en we halen werk uit onze website. In december hebben we weer een nieuwe website gekregen en sindsdien zijn we erg druk met de aanvragen die via de website komen

– Ageeth Waterink-

We brainstormen samen met Gery over het te schrijven artikel en ze kan van start. De artikelen zijn zeer professioneel geschreven en we hebben er geen nawerk aan.

We zien dat we steeds vindbaarder zijn. En zelfs, tot mijn grote verbazing, dat het organische aantal bezoekers al bijna hoger is dan het Adwords gedeelte waar we een astronomisch bedrag per maand voor aan de firma Google betalen. Tevens blijven de mensen langer op de pagina in het organische gedeelte hangen.

-Martin Voorwald-

Het is nu tijd om winst te pakken met jouw website

Het is nu de tijd om actief te werken aan de vindbaarheid van je website. De waarde van content en de juiste inzet van zoekmachine optimalisatie zijn steeds belangrijker voor de vindbaarheid van de website.

Het leuke is dat je geen belachelijk hoge budgetten hoeft te reserveren om winst te behalen. Zeker niet wanneer je zelf je teksten schrijft.

Website Begeleidingstraject

Alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan heb ik gebundeld in een uitgebreid Website Begeleidingstraject. In een intensief traject van 3 maanden leer ik je hoe je een succesvolle website opzet.

De ultieme kans voor de ZZP’er of MKB ondernemer om zoekmachine optimalisatie te integreren binnen de organisatie zonder dat je afhankelijk bent van een externe partij.

toegang-website-coaching

Klik hier om een gesprek te plannen

Welke voordelen haal jij uit een SEO Begeleidingstraject?

 • Na dit traject kun je zelf aan de slag met het verhogen van je vindbaarheid
 • Alle SEO beginnersfouten sla je over (deze fouten heb ik namelijk al gemaakt)
 • Je kunt de kennis toepassen op websites en webwinkels
 • Je ontdekt dat de vindbaarheid van je website niet alleen over trucjes gaat maar ook over de authenticiteit van jou en je onderneming
 • Stap voor stap ontdek je hoe je eenvoudig jouw markt verovert met jou kennis en passie.
 • Je kunt dit toepassen in elke markt. Zelf schrijf ik o.a. over systeemplafonds, keukens, beplanting, schuttingen en coaching.

In 16 weken leer ik jou:

 • Hoe Google in elkaar zit en hoe Google website jouw website beoordeeld
 • Hoe je de basis van je website goed neerzet en waarom dit zo belangrijk is
 • Hoe je een goed artikel opbouwt en waar je op moet letten bij de opbouw
 • Hoe je goede metadescriptions en titels schrijft voor je artikelen
 • Hoe je afbeeldingen optimaliseert voor de zoekmachines
 • De verschillen tussen ‘soorten content’
 • Wat de rol is van de Google Webmastertools
 • Hoe je bepaalde gegevens in Google Analytics interpreteert
 • Wat je absoluut niet moet doen als het gaat om zoekmachine optimalisatie
 • In welke hoek je bezoekers zitten en hoe je long tail zoektermen toepast
 • Hoe je social media effectief inzet in combinatie met je website
 • Hoe jij jouw vakkennis vertaald naar een leesbare en effectieve website
 • Hoe je lokaal gevonden wordt
 • Hoe je een blijvende contentstrategie hanteert voor je website

En verder …

 • Maak je kennis met handige tools die je helpen bij optimalisatie
 • Leer je welke afbeeldingen je gebruikt voor je teksten en hoe je deze maakt
 • Doen we uitgebreid zoekwoordenonderzoek specifiek voor jouw website
 • Besteden we aandacht aan het produceren van rijke content
 • Hoe je een goede linkstructuur opbouwt binnen de website
 • Hoe je van bezoekers klanten maakt

Site review + complete SEO Checklist!

Heb je al een bestaande website dan krijg je van mij voor aanvang van de eerste sessie een complete website review. Deze krijg je gratis van mij (normale waarde € 97,-).

Verder krijg je tijdens het traject een uitgebreide SEO Checklist. Hier kun jij al je artikelen aan toetsen.

Dit mag je verwachten

Kies je voor een SEO Begeleidingstraject bij Geryaal dan mag je dit verwachten:

Na afloop van het begeleidingstraject staat de absolute basis van jouw website. Qua kennisniveau ben je in staat om je website SEO Technisch in te richten. Ook heb je de kennis om krachtige artikelen te schrijven die daadwerkelijk het verschil gaan maken.

Speciale Bonus!

Je krijgt exclusief toegang tot mijn besloten Geryaal Website Advies Facebookgroep. Hier ontmoet je andere ondernemers die met dezelfde vragen worstelen. In de Facebookgroep vind je antwoord op je vragen, dagelijkse inspiratie en de mogelijkheid om je te profileren.

Waarom zelf teksten schrijven erg krachtig is?

Je website vertegenwoordigt wie jij bent. Het hart van jouw onderneming spreekt door in de website. Wie kan deze passie beter overbrengen dan jijzelf? Het onderscheid tussen jou en de concurrent zit vaak niet in theoretische kennis maar in praktijkervaring. Ik ga je helpen om de combinatie van praktijk en theorie te vertalen naar de website.

Zo werkt het?

Ik vind het belangrijk dat het klikt tussen jou en mij. Daarom start ik altijd met een vrijblijvend adviesgesprek (via Skype of op locatie in Hoogeveen). Neem direct contact met mij op om een vrijblijvend adviesgesprek te plannen.

Klik hier om een gesprek te plannen

PS: je bent niets verplicht. Heb je geen goed gevoel na afloop van ons kennismakingsgesprek laat het mij gerust weten :)

Niet tevreden, geld terug

Ik wil alleen tevreden deelnemers. Daarom maken we deze afspraak: Twijfel je na de eerste
sessie of je de wel de juiste keuze gemaakt en wil je stoppen dan krijg je gewoon je geld terug. Uiteraard ben ik dan wel benieuwd naar de feedback die je voor mij hebt. Je loopt dus geen enkel risico.

Veelgestelde vragen

Ja uiteraard! Ik stel mij zo voor dat je als organisatie de kennis in huis wilt hebben. Door één van je medewerkers goed te scholen hoef je de websitewerkzaamheden niet altijd uit te besteden.

Ik begrijp je twijfel, het is geen keuze die je 1-2-3 maakt. Wil je eerst meer weten neem dan even contact met mij op dan kijken we of er sprake is van een wederzijdse klik.

Op het moment dat jij je aanmeldt krijg je van mij een factuur toegestuurd. Wanneer deze betaald is neem ik contact met je op voor een eerste kennismaking. Ook plannen we dan het traject.

Jazeker, dit kan heel goed. In de praktijk zie ik het vaak al misgaan bij de aanschaf van de website. Dus de meest ideale situatie is dat je ik vanaf het begin begeleid bij het maken van de juiste keuzes.

Zo voorkom je dat dure systemen aanschaft die niet brengen wat jij verwacht. Ik ben zelf geen websitebouwer omdat ik mij gespecialiseerd heb in zoekmachine optimalisatie.

Ik heb wel de kennis om je te behoeden voor foute keuzes.