Cookies

Over Gery

Ik ben Gery Stevens, de drijvende kracht achter Geryaal. Inmiddels help ik tal van ondernemers bij het inrichten van de website en het opzetten van een goede content strategie.

Je kunt rustig stellen dat ik een absolute nerd ben. Ik denk in content, SEO, bezoekersaantallen en omzet. Elke dag zie ik talloze mogelijkheden voor ondernemers. Zo verschrikkelijk veel mogelijkheden dat het mij soms duizelt ;) Geen zorgen hoor, ik vind het echt heel tof om ondernemers op weg te helpen.

Mijn drive is ondernemers wegwijs te maken in de online wereld. Een wereld vol kansen mits je de goede insteek kiest. Uitgangspunt is altijd: wat zoekt een bezoeker op jouw website? En kun je aan deze vraag voldoen?

In mijn vrije tijd

Mijn lijst met hobby's is talloos. Naast mijn SEO/Websitehobby mag ik graag voetballen, lezen, fotograferen, piano spelen, wandelen en buiten zijn.

Mijn grootste kracht

Mijn grootste kracht ligt in het proactief meedenken met mijn klanten. Ik heb maar een doel voor ogen en dat is zorgen dat jij als klant geld gaat verdienen met je website.

Ervaringen van klanten

Wil je weten hoe klanten de samenwerking met mij ervaren. Ik heb hier een speciale pagina voor ingericht. Hier lees je hoe klanten de samenwerking met Geryaal ervaren.

Zo werkt Geryaal

Ik luister naar wat je zegt en ik probeer te begrijpen wat je bedoelt.

Ik luister naar wat je niet zegt, maar toch bedoelt (het probleem van communicatie is dat het meeste niet gezegd wordt)