Websitecoaching en blogcoaching

Hé, leuk om kennis te maken!

Ik zal je mijn verhaal vertellen ter bemoediging en inspiratie. 

Ik open mijn hart zodat je met mij mee kunt kijken en voelen. 

Zodat we in verbinding zijn en we elkaar helpen 

om een volgende stap te zetten.

Websitecoaching en blogcoaching

Wanneer je mijn verhaal kent snap je ook mijn diepe innerlijke drive jou te helpen. Het doet mij letterlijk pijn wanneer ik zie dat anderen (zoals jij) een stap terugdoen in hun leven. Dat je vanuit angst niet naar voren bewegen maar naar achteren.


Met als gevolg dat jij je kleiner voordoet dat dan je bent. En dat terwijl je zo veel te brengen hebt. Ik kan bijna niet in woorden uitdrukken hoe verdrietig ik dit vind.

Ik zou van de de daken willen schreeuwen: sta op! Aan al die authentieke mannen en vrouwen met een eigen geluid.

 

Wij zijn jou nodig!

Sinds ik in traject ben bij mijn coach Jolanda heb ik heel helder voor ogen wat mijn missie is: ik help getalenteerde vrouwen en mannen die een verleden hebben van afwijzing maar die de wereld zo veel te vertellen hebben omdat ze een rugzak vol mooie talenten en krachten hebben. Ik help ze in hun ontwikkeling naar een website die bij ze past en voor ze werkt! Waarmee ze de stap naar buiten durven te zetten. 


Jarenlang heb ik gezocht naar wat ik wilde. Ik ben mij bewust van mijn potentie, van mijn eigen rugzak met talenten en gaven. Mijn sensitiviteit, intuitieve wijsheid, de drang naar diepgang, het empatisch vermogen in contact met een ander en mijn gedrevenheid zijn talenten die er altijd zijn geweest. Alleen ze kwamen nooit tot hun recht!

Websitecoaching en blogcoaching

Na een hoop ingewikkelde gebeurtenissen in mijn kindertijd kwam ik rond mijn twaalfde terecht op het voortgezet onderwijs. Ik ben opgevoed in een streng gereformeerd gezin. Op een dag besloten mijn ouders uit deze kring te stappen en dus belandde ik in een andere wereld. Daar waar ik altijd een heel vastomlijnd leven had in een kleine gemeenschap met mensen die ik allemaal kende was het in 1 klap over. Mijn beschermde kindertijd was over. Ik kwam in een nieuwe wereld met andere overtuigingen, andere muziek en andere mensen. Het gevolg: ik klapte helemaal dicht. 


Jarenlang was ik zo ontzettend gesloten in het contact met anderen. Ik zat op slot, kon mijzelf niet uiten. En dat terwijl ik zo veel zag en voelde. Mijn innerlijke wereld was altijd in beweging. Ik heb ontzettend geworsteld met dit stuk in mijzelf. De buitenwereld zei altijd: 'die Gery is zo'n stille'. En ik dacht in contact met een ander: 'ik heb toch niks te vertellen en wilde dan wel door de grond zakken'. Wat voelde ik mij dan klein. 


Nu weet ik dat het anders is. 

Mijn sensitieve kant

Ik vind het spannend om met mijn sensitieve kant naar buiten te komen. Ik weet heel goed dat daar ook mijn kracht zit. Toch leerde ik mijzelf om weg te lopen van mijn zachte en sensitieve kant. (ik ontwikkelde een ongekend aanpassingsvermogen)

Ik wilde zo graag de diepte in ...

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik 'anders' was dan andere mensen. Als kind al. Ik wilde altijd zo graag de diepte in, snappen waarom dingen gaan zoals ze gaan. 

Weten waarom ik hier op aarde ben, wat is het doel van het leven? Dit soort vragen fascineerden mij. Echter wel met het gevolg dat ik persoonlijk in een fikse crisis terecht kwam.Websitecoaching en blogcoaching

Websitecoaching en blogcoaching

Ik begreep het niet ...

Ik begreep het gewoon niet. Toen ik een jaar of 18 was liep ik stage op een HRM afdeling. Och, wat was ik zielsongelukkig. Ik vroeg mij zo vaak af: is dit het dan? Is dit waar het leven om draait? 

Depressief

Elke dag in hetzelfde ritme dezelfde 'lege' dingen doen om te zorgen dat ik voldoende geld verdien om de huur van mijn woning te betalen. Ik kon mij dat simpelweg niet voorstellen. Ik was depressief, ik sleepte mij door de dagen heen (ze leken werkelijk oneindig lang te duren). De wereld was daar zwart.


Ik was te braaf ...

Toch bleef het niet zwart want er gloorde zoals zovaak licht aan het eind van de tunnel. Ik ontdekte voor het eerst in mijn leven dat ik dingen deed die helemaal niet bij mij pasten, ik deed dingen omdat het 'moest'.

Ik was te braaf en te geconditioneerd. In die tijd las ik deze uitspraak: 'een depressie is een stopteken van de ziel'. Dit vergeet ik nooit weer. Want wat was dit waar! Het vraagt moed om keuzes te maken die buiten de conditionering vallen. En zo startte mijn zoektocht naar mijn ware zelf.


Om mijzelf te beschermen als kind koos ik voor perfectionisme, een ongekend aanpassingsvermogen en de ultieme brave modus als overlevingsmechanismen.


Maar mijn hart was rebelser dan dat, het voelde en zag genuanceerder dan een ander. En dus deed dat letterlijk pijn.

Websitecoaching en blogcoaching
Websitecoaching en blogcoaching

De start van Geryaal

Nadat ik twee jaar in Portugal heb gezeten ben ik gestart met Geryaal. Dit ging vanaf dag 1 fantastisch goed. Klanten genereerden meer omzet doordat ik ze hielp met de website. Ik heb geen opleiding gedaan m.b.t. SEO, communicatie of websites. Alle kennis maakte ik mijzelf eigen. En ik kan je vertellen dat ik een kennisveelvraat ben. Ik wil alles weten :) (Mijn coach vertelt mij nu altijd dat ik niet te veel om mij heen mag kijken. Eerst naar binnen kijken ;))

Toch bleef er iets wringen ...

Toch worstelde ik met mijn werk. Wat ik miste was de verbinding met andere mensen. Terwijl juist die verbinding zo essentieel is voor hoe goed een website is/wordt. Een goede website ontstaat wanneer er de balans tussen het hoofd en het hart in orde is. Blogs zijn niet alleen maar woorden, er is meer (je kent vast de uitdrukking tussen de regels door lezen). Authentieke marketing gaat over je ZELF zijn. Dat is het enige ;)

Jouw eigen geluid in de wereld brengen

Voor mij is het de uitdaging om te zorgen dat jij als ondernemer jouw authentieke geluid in de wereld brengt. Je mag alles loslaten wat je leest en teruggaan naar jouw eigen basis! 

Daar begint de connectie met jezelf maar ook met jouw bezoeker. Van daaruit mag je creëren in de vorm van de website, foto's, blogs, video's, ebooks of welke vorm dan ook maar bij je past.

Hier help ik je bij ...

Wanneer jij dit wilt begeleid ik je bij het opzetten van een website. En vergeet niet: je website is altijd een weerspiegeling van jouw persoonlijke proces. 


Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching, een nieuwe website, je kunt mijn webinars volgen, mijn blogs lezen of video's kijken. Ik heb besloten helemaal mijn eigen weg te volgen in mijn marketing!

Wil je mij nog beter leren kennen of samenwerken?