Gery Stevens van Geryaal: SEO Specialist en Websitecoach
SEO Specialist, SEO Tekstschrijver inhuren

Hi, ik ben Gery. De drijvende kracht achter Geryaal!

Ik ben enorm gedreven om jou te helpen.

Ik zal je vertellen waarom:

Elke dag weer zie ik vakmensen met belachelijk veel kennis en ervaring die vastlopen in de online wereld. Een website oke, maar hoe zorg je nu dat gevoel, energie en techniek bij elkaar komen. In gesprekken met websitebouwers voelen ze zich onzeker omdat ze geen kennis van zaken hebben. Ze zijn bang om beduveld te worden. En helaas gebeurt dat ook te vaak. Ik wil de brug slaan tussen enerzijds de hele technische, rationele kant en anderzijds de gevoelskant in websiteland. 

SEO Cursussen

Je kunt rustig stellen dat ik een empatische, creative nerd ben. Ik denk in content, SEO, bezoekersaantallen en omzet. Elke dag zie ik talloze mogelijkheden voor ondernemers. Zo verschrikkelijk veel mogelijkheden dat het mij soms duizelt ;) Ik vind het echt heel tof om ondernemers op weg te helpen. Mijn drive is ondernemers wegwijs te maken in de online wereld. 

Ik ben het krachtigst wanneer

deze eigenschappen tot bloei komen:

Creativiteit Gedrevenheid Sensitiviteit Empathisch vermogen Integriteit Transparantie

Ik voel mij op mijn prettigst wanneer ik subtiel en genuanceerd te werk kan gaan. Ik heb ervaren dat vrijwel niks zwart-wit is. Dit geldt ook zeker voor jouw website.

Wanneer ik je help zul je ervaren dat ik buitengewoon transparant werk. Ik zal je alle opties laten zien die er zijn waarna je zelf kunt beslissen wat jou het beste past.

Gery luistert goed en maakt een traject op maat. Een kwalitatief inhoudelijk traject en het is heerlijk samenwerken. Ze is zeer to the point en haar advies en tips zijn direct toepasbaar. Daarnaast is ze hands on en zeer bereid zelf de uitvoering ter hand te nemen. Een vakvrouw die haar theoretische kennis verwoordt in praktische stappen. Ze lost je vraag of probleem daadwerkelijk op.

C├ęcile Franken (Commu2)

Websitecoach
Begeleiding bij website

Naast optimaliseren en teksten schrijven houd ik van:

fotograferen - voetballen - lezen - tekenen - schrijven - sport - wielrennen 

natuur - samenzijn met familie en vrienden - een kopje koffie drinken - diepgaande gesprekken - een avondje bios

Waar gaat mijn hart sneller van kloppen?

Ik word blij van het werken met gedreven en gepassioneerde vakspecialisten die willen blijven groeien. Ik werk het liefst samen met :


  • Gedreven ondernemers
  • Ware vakspecialisten (die dag en nacht met hun vak bezig zijn)
  • Ondernemers die overlopen van voorbeelden uit de praktijk
  • Ondernemers die het vak geleerd hebben in de praktijk

Juist wanneer je niks hebt met internet maar je wel veel te brengen hebt in deze wereld zijn we een goede match!

Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres:

Advies in het hele websitetraject

En dan bedoel ik ook echt het hele traject. Van het vinden van een goede websitebouwer tot het indelen van de site, het schrijven van content en het optimaliseren van de site zodat je bezoekers krijgt.

Phoenix 

Premium Reseller

Ik ben officieel Phoenix Premium Reseller. Dit betekent dat ik je site kan bouwen, inrichten en optimaliseren voor een vast maandbedrag. Dit is altijd inclusief het beste advies wat ik je kan geven en ook zal geven

SEO 

Leren

Wil je zelf de basisbeginselen van SEO onder de knie krijgen. Ik help je door middel van online cursussen, artikelen, VIP Dagen en begeleidingstrajecten. Het is maar net wat het beste bij jou past. Ik help je graag.

Kennismaken? (de koffie/thee staat voor je klaar)

SEO Hulp Drenthe en Overijssel