Hoe maak ik letters dikgedrukt in WordPpress?

Hoe maak ik letters dikgedrukt in WordPpress?

Hoe maak je letters dikgedrukt, vet of bold in WordPress? Bij het schrijven van content kan het zijn dat je een woord uit wil lichten. Je legt de nadruk op een bepaald stukje tekst of woord wat belangrijk is. De dikgedrukte letters vallen meer op dan de standaardletters. In onderstaand stappenplan leg ik je uit hoe je bepaalde woorden dikgedrukt moet maken wanneer je werkt met WordPress.

Stap 1 - Wat wil je dikgedrukt hebben in je tekst?

In de afbeelding vind je een voorbeeld:

  Hoe moet ik een tekst dik gedrukt maken?

Stap 2 - Selecteer de tekst die je dikgedrukt wilt hebben

Als voor jou duidelijk is wat je dikgedrukt wilt hebben, dan is het nu de taak om het dikgedrukt te krijgen. Dit is erg eenvoudig. Selecteer eerst de tekst die je dikgedrukt wil hebben. Dit doe je door met de muis over de tekst te gaan terwijl je de linkermuisknop ingedrukt houdt. Hoe maak je een tekst vet gedrukt?

Stap 3 - Maak de tekst dikgedrukt

Nu je tekst hebt geselecteerd kun je hem dikgedrukt maken. In de taakbalk zie je een grote letter 'B', zoals je in onderstaande afbeelding ziet. Die B staat letter voor 'bold', vertaald als 'vet'. Als je op de letter B drukt maak je je tekst dikgedrukt. Zo maak je een tekst dik gedrukt!

Stap 4 - Nu is je tekst dikgedrukt!

Goed zo! Je tekst is nu dikgedrukt. Vet gedrukte tekst

Wil je je tekst niet meer dikgedrukt hebben?

Wil je de tekst niet meer dikgedrukt hebben dan kun je hem heel eenvoudig weer in de standaard letterdikte zetten. Je volgt deze stappen vanaf stap 2 op exact dezelfde manier. Je selecteert de tekst en klikt weer op de B.

Meer over de WordPress editor?

Ik heb meer stappenplannen voor je klaarstaan die betrekking hebben op de WordPress editor: Tekst cursief maken in WordPress Metadescription toevoegen in WordPress Speciaal karakter of symbool toevoegen in WordPress Doorgehaalde tekst toevoegen in WordPress Horizontale lijn toevoegen in WordPress Een actie ongedaan maken in WordPress Opsomming toevoegen in WordPress Blockquote toevoegen in WordPress Link toevoegen WordPress

Nog méér tips

Nog meer superhandige tips:  

Hulp bij SEO

Wil je hulp bij SEO of je website dan ben je bij Geryaal aan het juiste adres. Hier helpt Geryaal je mee:
Reactie plaatsen