Hoe plaats je een horizontale lijn in Wordpress?

Hoe plaats je een horizontale lijn in Wordpress?

Je kunt in WordPress een horizontale lijn toevoegen in je artikelen of blogs. Je kunt deze horizontale lijn de functie geven die je wilt. Het is maar net wat jij er mee wilt doen. Je kunt bijvoorbeeld je artikelen overzichtelijk maken. Een horizontale lijn ziet er zo uit:

Hoe plaats ik een horizontale lijn?

Ik heb in onderstaand stappenplan precies voor je uitgelegd hoe je een horizontale lijn aan je artikel toevoegt.

Stap 1 - Waar wil je je horizontale lijn hebben?

Ga na waar je je horizontale lijn wilt hebben. Wil je hem aan het einde van de tekst? Wil je hem tussen de kopteksten in? Of bijvoorbeeld na de intro?

Stap 2 - Cursor op de juiste plek

De cursor is een speciaal teken op je beeldscherm die de huidige positie aangeeft. Het is een knipperend streepje wanneer je aan het typen bent. Wanneer je de horizontale lijn in je artikel wilt hebben moet je met je cursor naar de plek waar je de lijn wilt hebben. Hoe plaats je een horizontale lijn in Wordpress?

Stap 3 - Voeg de horizontale lijn toe

Je voegt de horizontale lijn toe door in de taakbalk op het streepje te drukken zoals in onderstaande afbeelding te zien is. Hoe plaats ik een horizontale lijn in Wordpress?

Stap 4 - Je horizontale lijn is geplaatst!

Je horizontale lijn is geplaatst. Hoe moet je een horizontale lijn in Wordpress plaatsen?

Wil je van je horizontale lijn af?

Het kan ook zijn dat je een horizontale lijn hebt geplaatst maar dat je hier van af wilt. Je moet dan op de horizontale lijn drukken en vervolgens op de knop 'Backspace' of 'Delete' drukken op je toetsenbord.

Meer over de WordPress editor?

Ik heb meer stappenplannen voor je klaarstaan die betrekking hebben op de WordPress editor: Tekst cursief maken in WordPress Metadescription toevoegen in WordPress Speciaal karakter of symbool toevoegen in WordPress Doorgehaalde tekst toevoegen in WordPress Een actie ongedaan maken in WordPress Opsomming toevoegen in WordPress Blockquote toevoegen in WordPress Tekst vetgedrukt of bold maken in WordPress Link toevoegen WordPress

Nog méér tips

Nog meer superhandige tips  

Hulp bij SEO

Wil je hulp bij SEO of je website dan ben je bij Geryaal aan het juiste adres. Hier helpt Geryaal je mee:
Reactie plaatsen