Hoe voeg je doorgehaalde tekst toe in WordPress?

Hoe voeg je doorgehaalde tekst toe in WordPress?

Hoe voeg je doorgehaalde tekst toe in WordPress? Je kunt in WordPress je tekst vet gedrukt en cursief maken. Maar er is nóg een functie die je kunt gebruiken! Je kunt ook doorgehaalde tekst toevoegen. Dit is een voorbeeld van doorgehaalde tekst. Je gebruikt deze functie om letterlijk en figuurlijk een streep door iets te zetten.

Voorbeeld

Je kunt een doorgestreepte tekst gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een korting aan wilt geven. Daarmee zet je een streep door het oude bedrag, om vervolgens het nieuwe bedrag aan je bezoekers te laten zien!Hoe maak je een doorgehaalde tekst in Wordpress?

Stappenplan

Het is erg eenvoudig om een doorgehaalde streep aan een woord of een zin toe te voegen.

Stap 1 - Ga na welke tekst of woord je doorgehaald wilt hebben

Het is belangrijk om te weten welke tekst je doorgehaald wilt hebben. Waar wil je het voor gebruiken? Wil je een bepaalde korting aangeven? Er zijn tal van mogelijkheden waarbij je de doorgehaalde tekst kunt gebruiken.

Stap 2 - De tekst selecteren

Selecteer de tekst die je doorgehaald wilt hebben. Je selecteert een tekst door met de muis over de tekst te gaan terwijl je de linkermuisknop ingedrukt houdt.Wanneer gebruik je de doorgehaalde tekst in Wordpress?

Stap 3 - Zet een streep door je tekst

Wanneer je je tekst hebt geselecteerd kun je een streep door je tekst zetten. Dit doe je door op 'ABC' te klikken in de taakbalk.Hoe maak ik een doorgehaalde tekst in Wordpress?

Stap 4 - Nu heb je een doorgehaalde tekst

Je tekst is doorgehaald.Hoe maak ik een doorgehaalde tekst in Wordpress?

Wil je geen doorgehaalde tekst meer?

Als je je doorgehaalde tekst weer als gewone tekst wilt hebben volg je de stappen op exact dezelfde manier.

Meer over de WordPress editor?

Ik heb meer stappenplannen voor je klaarstaan die betrekking hebben op de WordPress editor: Tekst cursief maken in WordPress Metadescription toevoegen in WordPress Speciaal karakter of symbool toevoegen in WordPress Horizontale lijn toevoegen in WordPress Een actie ongedaan maken in WordPress Opsomming toevoegen in WordPress Blockquote toevoegen in WordPress Tekst vetgedrukt of bold maken in WordPress Link toevoegen WordPress

Nog méér tips

Nog meer superhandige tips

Hulp bij SEO

Wil je hulp bij SEO of je website dan ben je bij Geryaal aan het juiste adres. Hier helpt Geryaal je mee:
Reactie plaatsen