Hoe wijzig ik de auteur in Wordpress?

Hoe wijzig ik de auteur in Wordpress?

Binnen een WordPress-site is het mogelijk om toegang te geven tot meerdere gebruikers. De gebruiker die zich heeft ingelogd kan daardoor de website aanpassen en een mooi artikel schrijven.Zo kun je ook de auteur van het artikel of de blog aanpassen. Dit is erg eenvoudig om toe te passen.

Blog

Bij een blog ziet dat er zo uit:Hoe wijzig ik de auteur binnen Wordpress en Phoenix?Ben je benieuwd hoe je een foto moet toevoegen bij je blog?Ik heb daar een handig stappenplan voor geschreven!

Welk probleem ontstaat er?

Het kan zijn dat de auteur die bij het artikel of blog vermeld staat niet degene is die het artikel daadwerkelijk heeft geschreven. Om dit te wijzigen moet je het volgende weten.

Hoe moet ik een auteur wijzigen?

Het is erg eenvoudig om de auteur binnen WordPress te wijzigen!

Stap 1: Scherminstellingen

Je moet eerst even checken of de functie 'auteur' al in je bewerkingspagina zit. Dit kun je doen door naar het bericht te gaan en rechtsboven op Scherminstellingen te klikken.Hoe wijzig ik de auteur binnen Wordpress en Phoenix?

Stap 2: Auteur

Nu verschijnt er een pagina waarin je kunt zien of Auteur is aangevinkt. Als deze niet is aangevinkt dan moet je er dus voor zorgen dat dit wel gebeurt. Dit kun je doen door op het woord Auteur te klikken.Hoe wijzig ik de auteur binnen Wordpress en Phoenix?

Stap 3: Scrollen

De functie Auteur heb je nu ingeschakeld. Om de auteur te veranderen moet je in de pagina een klein stukje naar beneden scrollen, totdat je Auteur tegenkomt (vaak boven het vakje van Yoast SEO).Hoe wijzig ik de auteur binnen Wordpress en Phoenix?

Stap 4: Wijzigen

Je kunt nu de auteur wijzigen. Je ziet de naam van de auteur staan zoals die nu staat ingesteld. Rechts van die naam staat een pijltje naar onderen. Als je op dat pijltje klikt dan kun je op de naam klikken van de gewenste auteur.Hoe wijzig ik de auteur binnen Wordpress en Phoenix?

Stap 5: Auteur gewijzigd!

Goed zo! De auteur is gewijzigd.Hoe wijzig ik de auteur binnen Wordpress en Phoenix?

Voorbeeld!

In zowel het artikel in de Content Canon als in de blog zijn deze wijzigingen exact hetzelfde.In het voorbeeld, in het begin van dit artikel, zag je dat de auteursnaam op Jelrik stond. Deze auteursnaam hebben we in het voorbeeld gewijzigd naar mijn eigen naam, namelijk Gery Stevens.In de blog is dit het resultaat:Hoe wijzig ik de auteur binnen Wordpress en Phoenix?Ik hoop dat ik je goed op weg heb geholpen! ;)

Gerelateerde artikelen

Hulp bij SEO

Wil je hulp bij SEO of je website dan ben je bij Geryaal aan het juiste adres. Hier helpt Geryaal je mee:
Reactie plaatsen