Waanzinnige inspiratie opdoen voor jouw website?

Geryaal organiseert op vrijdag 35 november een zoekwoordenpanel waarvoor jij bij deze uitgenodigd bent.

 • Ontdek hoe een buitenstaander tegen jouw site aankijkt
 • Ga naar huis met waanzinnig veel inspiratie voor artikelen
 • Word je bewust van de denkwereld van jouw bezoekers
 • Ben jij duidelijke genoeg op je website

Zoekwoordenbijeenkomst

Voordelen van jouw product

zoekwoordenonderzoek SEO

Naar huis met héél veel artikelen

Na afloop van deze bijeenkomst heb je een mooie lijst met artikelen die je kunt integreren op je website in de komende periode.

Zoekwoordenpanel websites

Maximaal 4 ondernemers in 1 groep

De groep zal bestaan uit maximaal vier ondernemers, allemaal uit een andere branche. Dit betekent feedback van buitenstaanders op je website.

Welkom in de wereld van je bezoekers

Hoe zoekt een buitenstaander in Google wanneer hij bij jou terecht zou moeten komen. Je mede ondernemers gaan je vertellen hoe zij zouden zoeken.

Zoekwoorden: duidelijke website

Is jouw site duidelijk genoeg?

Is jouw huidige site duidelijk genoeg. We lopen door alle websites heen. Met de gerichte feedback kun je vervolgens aan de slag.

Bezoekersaantallen website

Bewustwording

Je wordt je bewust van hoe mensen zoeken wanneer zij een probleem ervaren. Je ontdekt waarom deze bewustwording zo belangrijk is.

Vakjargon websites

Vakjargon? Dat gebruik ik niet ...

Weet je zeker dat jij niet constant vakjargon gebruikt? In mijn praktijk merk ik dat vakjargon (logisch) één van de grootste ondernemers/website valkuilen is.

Zoekwoordenbijeenkomst

Je bent ondernemer en je hebt een website. Tegenwoordig hoor je iedereen over bloggen en het schrijven van content. Steeds denk je: 'ja, ik ga er vanaf deze week mee aan de slag' maar:

 1. Jij hebt geen idee waar je over moet schrijven?
 2. Je vind het lastig om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn?
 3. Je vraagt je af hoe jouw bezoekers zoeken in Google?

Geen zorgen, je bent niet de enige ondernemer die tegen dit probleem aanloopt. Hoe zou het zijn wanneer jij na 1 middag met een lijst vol artikelen naar huis gaat en jij je bewust bent van hoe een bezoeker zoekt via Google.

Tijdens deze zoekwoordenbijeenkomst gaan we actief aan de slag met jouw website.


Schrijf je in voor het zoekwoordenpanel

Een middag sparren met mede ondernemers

De deelnemers aan deze middag vormen samen een zoekwoordenpanel. Het betekent simpelweg dat we met vier ondernemers om tafel zitten en we stapsgewijs de vier deelnemende website doornemen.

Design, menu's en content

Per website nemen we een aantal basisvereisten door zoals het design, de homepage, het hoofdmenu en de content. Aanvullend help ik je, samen met de andere deelnemers, aan inspiratie voor heel veel artikelen die je de komende tijd kunt gaan schrijven voor je website. Dit zijn artikelen/blogs die je ook werkelijk bezoekers op gaan leveren.

Nog 1 keer op een rij:

 • Maximaal vier deelnemers, waarbij het van belang is dat de ondernemers alle vier uit een andere branche komen. Reden is dat je de meest zuivere feedback krijgt van buitenstaander.
 • Naar huis met een lijst vol relevante zoekwoorden. Hierdoor weet je wat er leeft bij je bezoekers en je hebt de komende tijd voldoende inspiratie voor heel artikelen.
 • Je wordt je bewust van het gebruik van eventueel vakjargon en je leert de vertaling te maken naar de denkwijze van de (potentiele) bezoekers op je website.
 • Hoe krijg je daadwerkelijk bezoekers uit je website via een zoekmachine als Google. Je ontdekt waar je bezoekers daadwerkelijk zitten.

Dit zeggen mijn klanten

Rian Everts

Linde Notarissen

Duidelijke Workshop. Veel informatie en tips gekregen waar ik in de praktijk veel mee kan.

Gerrit Lijkendijk

Partner Personeelsadvies

Geryaal kon ons op heldere wijze uitleggen waar de verbeteringen lagen en wat te doen om meer bezoekers te krijgen, dus kans op omzet.

Carla Mol

Carla's Consultancy

De workshop was helder van opzet en ik heb veel praktische tips ontvangen. Nu kan ik zelf aan de slag met het verbeteren van mijn website!

Naam 4

Omschrijving

Naam 5

Omschrijving

Naam 6

Omschrijving

Gery Stevens

Mijn naam is Gery Stevens, SEO Specialist en webteksten schrijver. Elke dag help ik ondernemers bij het succesvol van websites. Per week ben ik zo'n 40-50 uur bezig met het:

 • analyseren van bezoekersstromen
 • schrijven van webteksten
 • inrichten van websites
 • coaching en begeleiding van ondernemers

Mee doen?

Ja, ik wil meedoen aan deze zoekwoordenbijeenkomst

Echt waar, in mijn dagelijkse praktijk blijkt steeds weer dat de stap naar je bezoeker maken een winstgevende stap is als het gaat om je website. En van wie ontvang je dan als beste feedback? Juist, van potentiele websitebezoekers die nagenoeg onbekend zijn met jouw product.

Ik beloof je een inspirerende zoekwoordenbijeenkomst. Doe je mee?