Jouw diepste verlangens en jouw missie vertalen naar passende woorden en beelden voor je website?

Als sensitieve ondernemer weet je dat het van cruciaal belang is dat je eerst naar binnen keert voordat je met jouw verhaal naar buiten gaat.


Je vindt dat ook belangrijk. 

Je wilt niet anders.

Toch is het niet makkelijk.
Social media, webinars, online trainingen, boeken. Prikkels die je naar buiten trekken.

Je ervaart amper tijd en rust om naar binnen te keren. Om je proces te laten zijn. Tijdens dit zijn ontstaan de mooiste dingen. Daar fluistert je hart.


Fluistert je hart dan ontstaat genialiteit.
Daar zitten de woorden, de beelden en de diensten die jouw wezenlijke verhaal vertellen.


Daar brandt jouw vuur. Daar kun je dagen over praten. Daar zit jouw visie!

Mijn naam is Gery, ik ben de vertaler tussen dat wat je laat zien in de buitenwereld en degene je werkelijk bent. Mijn sensitiviteit is mijn grote kracht. In combinatie met mijn creativiteit, mijn vermogen om te schrijven en te luisteren maakt dit dat ik je help om jouw wezenlijke verhaal te vertalen naar je website. Tijdens het ijsbergtraject gaan we aan de slag met jouw website profiel. Eerst naar binnen, dan naar buiten. Eerst in kaart brengen wie je wezenlijk bent, dan de vertaling naar je website. Daar help ik je bij.


Ik vind het prachtig om de diepte in te gaan. Dat combineer ik met no-nonsense advies en praktische inzichten. Je hebt niks aan een prachtig verhaal zonder platform. Er is een vertaling nodig naar de praktijk.

In het traject gaan we aan de slag met jouw ijsberg profiel. Ofwel we brengen de onderstroom van jou en je bedrijf in kaart en dit vertalen we naar een profiel. Dit profiel is de blauwdruk voor de communicatie op jouw website. Of je nu je over mij pagina schrijft, de homepage inricht of een blog schrijft. Met dit profiel weet je zeker dat de onderlaag altijd in orde is. Van daaruit kun je aan de slag.


                                                                        

Je ontvangt van mij een vragenlijst. Hiermee gaan we direct de diepte in, dit is de fundering voor de eerste sessie. Ik vraag je deze zo eerlijk mogelijk in te vullen!
We starten met een wandelsessie. Hiervoor reserveren we een dagdeel. We wandelen ongeveer 1-1,5 uur. Vervolgens gaan we, onder het genot van een kop koffie aan de thee, bezig met de vertaalslag.

Mail alert

Na de eerste sessie ontvang je een rapport met mijn bevindingen. Ik geef je terug wat ik gehoord heb en dit combineer ik met een plan van aanpak.
We plannen drie skype sessies van 1 uur in. Tijdens deze sessies gaan we afhankelijk van het plan van aanpak aan de slag met de site. Belangrijk om te weten is dat je tussen de sessies door ook met opdrachten aan de slag kunt.
We gaan tijdens een tweede live sessie opnieuw de diepte in. Tijdens deze live sessie gaan we heel concreet aan de slag met de vertaling naar je website. Na de live sessie is er nog 1 skype sessie ter afsluiting van het traject.

Tijdens de eerste sessie gaan we wandelen (indien mogelijk). Ik wil van je horen wie je bent, wat je doet, wat je bijzonder maakt. We wandelen bewust zodat we dingen in beweging zetten. De wandeling duurt 1 uur tot 1,5 uur. Dan drinken we een kop koffie, vatten we de belangrijkste dingen samen en krijg je binnen een week een document opgestuurd met de dingen die ik gezien en gevoeld heb. Ik heb tijd en ruimte nodig om alles te laten bezinken, vandaar de week marge.

Welke kwaliteiten en drijfveren zorgen ervoor dat jouw innerlijk vuur blijft branden? Ontbreken deze elementen in je werk dan dooft het vuur en verlies je jouw plezier. Dit gaan we in kaart brengen en vertalen naar de website.
Welke levenservaringen hebben bijgedragen aan wie je bent en aan wat je doet? We gaan niet voor drama, maar wel voor de schoonheid die verscholen zit in de levenslessen die je met je meedraagt. 
We brengen in kaart wie je lievelingsklant en je lievelingsbezoeker is. Vervolgens denken we na over wat je bezoeker of klant zoekt op jouw website. Wat wil hij/zij nou echt, welke energie zoekt hij/zij en hoe vertaal je dit nu naar je website.

We kijken hoe jouw creatieve proces werkt en hoe je dit respecteert. Dit is extreem belangrijk wanneer je content wil creëren waarmee je de diepte in gaat. Onlangs hoorde ik de term diepzielschrijven, hiermee maak je content die heel erg van jou is. Hierbij hoort ook jouw energieprofiel: wanneer creëer jij jouw beste content en in welke setting? 

Zichtbaar zijn vraagt moed. Het is makkelijk om in de veilige zonete blijven. Dat is het stuk waar je geen kritiek krijgt en mensen geen lastige vragen aan je stellen. Toch is er iets in jou wat anders wil. Je wilt juist naar voren stappen alleen er is een belemmering. We maken kennis met jouw innerlijke criticus zodat je je bewust wordt van je belemmeringen.
We gaan een aantal thema's bepalen die dienen als pijler voor je website. Deze gebruik je als basis voor je blogs, je zoekwoordenonderzoek en de inrichting van je website.

Je echte USP'S

We brengen jouw werkelijke USP's in kaart. Dus geen oppervlakkige dingen als 'klantgericht of betrouwbaar'. We gaan de diepte in en formuleren ze zo dat ze passen!
Welke voorbeelden uit je praktijk symboliseren nu exact waar jij voor staat en hoe je wilt werken? Door ze te benoemen en in kaart te brengen kun je ze gebruiken op je website.
Onder welke voorwaarden werk je met klanten. Door dit te benoemen voorkom je dat je in samenwerkingen terecht komt die niet klikken.

De te zetten stappen

Welke stappen moet je bezoeker zetten op jouw website vanaf de eerste keer dat hij/zij op de site komt totdat hij/zij klant wordt.
We gaan aan de slag met jouw overtuigingen. Jouw ware identiteit laten zien gaat ook over moed en onzekerheid.
€ 1400 exclusief BTW 

IJSBERG traject

- Twee livesessies (2 dagdelen)

- Drie skypesessies van 1 uur

- Uitwerking van livesessies

- Ondersteuning per mail

- Toegang tot ledenomgeving