SEO uitbesteden + nieuwe website: Geryaal
arrow_drop_up arrow_drop_down
SEO Specialist, Blogcoach, Websitecoach

Je website beter vindbaar maken

en een complete online marketing

strategie opzetten?

Mijn naam is Gery: 

SEO Specialist en Websitecoach.

5+ jaar

ervaring als SEO Specialist

3000 +

Fans op mijn mailinglijst

150 +

Waardevolle artikelen op de site

Waar kan ik je bij helpen?

SEO Specialist, blogcoach

SEO Uitbesteden

Serieus omzet en aanvragen uit je website halen? Met een SEO Abonnement zetten we een gerichte strategie neer om meer bezoekers en meer omzet uit je website te halen.

SEO Specialist, blogcoach

Online leren

Zelf je website optimaliseren? In de webshop van Geryaal vind je diverse online cursussen die je helpen. Denk aan cursussen m.b.t. SEO, zoekwoorden onderzoek en Analytics

Nieuwe website laten maken?

Nieuwe website

Een nieuwe website die helemaal bij jou past. We gaan een diepgaand traject in met als doel dat we jouw authentieke kracht naar voren brengen in de website.

Inrichting Phoenix Site

Phoenix Hulp

Geryaal verzorgt de complete inrichting van je Phoenix Site, het overzetten naar Pages, vindbaarheid, design van graphics en koppelingen met emailmarketing.

Dit zeggen klanten over onze samenwerking:

'Door de ondersteuning van Gery kan ik nu zèlf mijn blogs SEO proof maken'

'Door de ondersteuning van Gery kan ik nu zèlf mijn blogs SEO proof maken'

Ondanks dat ik verschillende tips online had gelezen, bleef het SEO proof maken van mijn website voor mij een black box. 


Gery heeft allereerst mijn gehele website geoptimaliseerd. Maar wat ik nog belangrijker vind is dat zij de kunst verstaat om deze toch redelijk abstracte problematiek in Jip en Janneke taal uit te leggen. Ze komt met heldere overzichten, en een stap-voor-stap aanpak, waardoor je kunt afvinken wat er moet gebeuren om je pagina, website of blog goed vindbaar te maken.


Door de ondersteuning van Gery kan ik nu zèlf mijn blogs SEO proof maken.

Daarnaast is Gery altijd bereid om vragen te beantwoorden en super (klant) vriendelijk. Ik beveel Geryaal van harte aan bij iedereen die ondersteuning kan gebruiken in het optimaliseren van de website. 

Inge Orlemans (Dichtbij Mediteren)

''In de breedste zin van het woord coacht ze mij op het gebied van online marketing''

Als ondernemer ben ik van nul af aan begonnen. Ik wist niets van websites alleen dat het belangrijk was om vindbaar te zijn. Ik was daarbij heel erg op zoek naar ‘hoe’. Hoe doe ik dat? Ik heb/had wel een idee voor ogen maar ik wist niet hoe ik daar moest komen.


Gery heeft voor mij een website opgezet die past bij wat ik uit wil stralen. Extra pluspunt vind ik de ondersteuning van Geryaal. In de breedste zin van het woord coacht ze mij op het gebied van online marketing (website, facebook , facebook adverteren, social media, zoekwoordenonderzoek, schrijven van teksten).


Inmiddels stijg ik in Google op belangrijke zoekwoorden en krijg ik via social media steeds meer verkeer naar de website. Gery komt met nieuwe input en ideeën om te groeien. Zo gaan we nu gericht aan de slag met een e-book.

Ik beveel Gery aan bij andere collega ondernemers en coaches. Simpelweg omdat ze naast de praktische uitvoering ook eenvoudig kan uitleggen welke stappen er nu gezet moeten worden.

Agnes Jaspers (Natuurlijk Loop Pad)

SEO Checklist: zo kom je bovenaan in Google!

Met deze checklist zijn je artikelen en blogs vanaf nu altijd op en top geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid.

Cookies