Dit zeggen mijn klanten

Mijn klanten kunnen je het beste vertellen hoe ze de samenwerking met mij ervaren hebben. Ik heb ondernemers in diverse branches geholpen. df

Reviews Geryaal

Voordat wij Geryaal inschakelenden liepen we tegen het probleen aan dat we veel geld investeerden in Adwords maar weinig resultaat behaalden. Wij zijn in gesprek gegaan met Gery waarbij het gevoel/vertrouwen direct goed was. Geen verkooppraatje maar eerlijk advies. Gevolg was een stijging in offerte aanvragen en opdrachten + meer traffic naar de website. Het persoonlijke overleg, het dieper ingaan op producten en teksten en het bespreken van kansen spreekt ons erg aan. Ik beveel Geryaal aan vanwege haar resultaatgerichte werkwijze en duidelijk plan van aanpak.

Freddy Hooge (Automat Emmen)

'Wij hoeven niet meer op zoek naar de klant. De klant komt namelijk naar ons toe'

Als hovenier was ik op zoek naar een tekstschrijver die ons verhaal kon omzetten naar leesbare content (ja, we blijven tuinmannen ;) Al gauw merkten we dat het schrijven voor internet meer was dan zomaar een tekst toevoegen op je website. Gery maakte ons wegwijs in het internet denken. 


Ze kwam met vragen als: Wie is jouw publiek? Wat interesseert hen? Waarover kun je het samen hebben en waar zit de passie van jouw bedrijf. Schrijf hierover, je moet je publiek zien te interesseren!


Het grote voordeel van onze samenwerking is dat wij niet meer op zoek hoeven naar de klant. De klant komt namelijk naar ons toe.


Vroeger waren we blij met 30 website bezoeker per week, tegenwoordig neem ik geen genoegen meer met minder dan 1000 bezoekers per dag. 

Reviews Geryaal

Roel Zuidema
(Hovenier Roel Zuidema)

''Door de ondersteuning van Gery kan ik nu zèlf mijn blogs SEO proof maken.''

Ondanks dat ik verschillende tips online had gelezen, bleef het SEO proof maken van mijn website voor mij een black box. Gery heeft allereerst mijn gehele website geoptimaliseerd. Maar wat ik nog belangrijker vind is dat zij de kunst verstaat om deze toch redelijk abstracte problematiek in Jip en Janneke taal uit te leggen. Ze komt met heldere overzichten, en een stap-voor-stap aanpak, waardoor je kunt afvinken wat er moet gebeuren om je pagina, website of blog goed vindbaar te maken.


Door de ondersteuning van Gery kan ik nu zèlf mijn blogs SEO proof maken.


Daarnaast is Gery altijd bereid om vragen te beantwoorden en super (klant) vriendelijk. Ik beveel Geryaal van harte aan bij iedereen die ondersteuning kan gebruiken in het optimaliseren van de website. 

Reviews Geryaal

Inge Orlemans

(Dichtbij Mediteren)

Reviews Geryaal

Ik ben naar Geryaal toegekomen omdat ik te weinig bezoekers had op mijn website en ik me graag bezig wilde houden met mijn diensten (burnout en stress coaching) in plaats van heel veel tijd besteden aan het uitzoeken van websites. Na meerdere partijen te hebben benaderd kwam ik uiteindelijk uit bij Geryaal die vanuit eigen succes ervaringsdeskundige is. Dankzij een prettige samenwerking en net dat stapje extra, heeft Geryaal me top geholpen om succesvol mijn diensten online vindbaar te maken.

Ruud Meulenberg (Meulenberg Training & Coaching)

''Wil je meer uit je website halen, dan zou ik Gery aanbevelen''

''Wij waren druk met heel veel dingen om Waterink bekender te maken, facebook, website, bloggen, pinterest, linkedIn en noem maar op, maar er kwam eigenlijk weinig van de grond. Tot er iemand vroeg hoeveel bezoekers wij op onze website hadden, dat waren er 3 per dag!


Die gene was al met Gery in contact geweest en had al gezien wat het deed als Gery je website onder handen nam. Hij kreeg nu opdrachten uit zijn website. Dat klonk ons als muziek in de oren en we zijn ook het gesprek met Gery aangegaan. We waren erg wantrouwend geworden, want we waren ook wel met een andere partij bezig geweest, wat ons ook nog veel geld had gekost, maar niets had opgeleverd. We zagen wel wat in het verhaal wat Gery ons vertelde en zijn de uitdaging aangegaan.


Nieuwe website laten bouwen op Gery’s advies en Gery de leiding gegeven over de website. De beste keuze ooit, we hebben nu ruim 200 bezoekers per dag ( na 1.5 jaar ! ) en we halen werk uit onze website. In december hebben we weer een nieuwe website gekregen en sindsdien zijn we erg druk met de aanvragen die via de website komen , we hebben nog niet helemaal duidelijk hoeveel procent ook daadwerkelijk opdracht wordt , maar dat groeit wel!

Voor ons heeft Gery het bewijs geleverd dat als je een goede website hebt , die goed geschreven wordt dat je dat geld oplevert. Wij laten Gery onze website bijhouden, we hebben een abonnement bij Gery zeg maar, elke maand weer schrijft ze artikelen voor onze website, past ze artikelen aan, zet er nieuws op, denkt mee in acties, hoe kunnen we de website nog rendabeler maken, ze houdt bij op welke pagina de meeste mensen binnen komen en waar op wordt gezocht. Ze heeft me een boel werk uit handen genomen , levert ons nieuw werk aan en ontzorgt ons helemaal mbt de website/internet.


Wil je meer uit je website halen, dan zou ik Gery aanbevelen. Ga eens met haar om de tafel, bespreek onderwerpen. Wij hebben een mooie samenwerking, een goede wisselwerking, je moet er zelf wel tijd in stoppen natuurlijk. Gery kan niet overal verstand van hebben maar als je genoeg informatie aanlevert dan kan zij toveren met de teksten. Ook schrijft Gery de redactionele stukken voor in kranten voor ons en daar komen de mensen ook op af. Ik vind de samenwerking met Gery prettig en ze zal nog een hele poos aan ons vast zitten want het bevalt ons te goed om het zelf te willen doen!!''

Reviews Geryaal

Ageeth Waterink 

(Waterink Keukenmakerij)

''De werkwijze is efficiënt, duidelijk en helder en snel. En wat ik ook zeer belangrijk vind is betrouwbaarheid. Hierin scoort ze ook hoge punten''

Wij 'Marvo systeemplafonds' zijn al over de 10 jaar zeer actief op internet, zowel organisch als met Adwords.

In deze jaren zijn er diverse partijen geweest die ons hebben geholpen om zo vindbaar mogelijk te zijn.


Ook wij zijn steeds actief bezig geweest om de beste partij in huis te halen want dat is toch niet echt makkelijk.


Velen beloven gouden bergen maar zodra de handtekening op papier staat zijn ze vaak veel minder actief voor je, en achter alle acties die ze doen zit vaak weer eigenbelang.


Vakbekwaamheid en doen wat je beloofd en de klant echt verder helpen. Dit hebben we bij Geryaal gevonden!


Van alles wat ik op SEO gebied heb gezien (en dat is veel) kan ik zeggen dat Gery gewoon een talent is.


De werkwijze is efficiënt, duidelijk en helder en snel. En wat ik ook zeer belangrijk vind is betrouwbaarheid. Hierin scoort ze ook hoge punten.

We brainstormen samen met Gery over het te schrijven artikel en ze kan van start. De artikelen zijn zeer professioneel geschreven en we hebben er geen nawerk aan.


We zien dat we steeds vindbaarder zijn. En zelfs, tot mijn grote verbazing, dat het organische aantal bezoekers al bijna hoger is dan het Adwords gedeelte waar we een astronomisch bedrag per maand voor aan de firma Google betalen. Tevens blijven de mensen langer op de pagina in het organische gedeelte hangen.

Reviews Geryaal

Martin Voorwald 

(Marvo Systeemplafonds)

Reviews Geryaal

''Hoeveel bezoekers trekt jullie website en haal je omzet uit de site, waren de twee vragen die ons deden wakker schudden. Vindbaarheid en omzet uit de website halen bracht ons in contact met Geryaal.

Geryaal kon ons op heldere wijze uitleggen waar de verbeteringen lagen en wat te doen om meer bezoekers te krijgen, dus kans op omzet. Van 35 bezoekers per maand naar de vele duizenden, en regelmatig aanvragen voor offertes, en inmiddels omzet. Geryaal, helder en no-nonsense.''

Gerrit Lijkendijk (Partner Personeels Advies)

''Grote kracht van Geryaal is vertaling van 'technisch' vakjargon naar begrijpelijke taal voor lezers''

Sinds januari 2014 is Geryaal aan de slag met de website van Dynamic Tuning. Wij zijn gestart met de chiptuning van auto's en zochten een professional om deze dienst ook online goed in de markt te zetten. Grote kracht van Geryaal is vertaling van 'technisch' vakjargon naar begrijpelijke taal voor lezers (jip en janneke taal).


Een voordeel dus dat Gery niet onderlegd is op autogebied. Wij merken aan klanten dat ze via de website zijn binnengekomen omdat ze vaak goed geïnformeerd bij ons binnenkomen. Geryaal onderhoudt daarnaast met regelmaat contact over de voortgang van zaken waarbij er duidelijk een stijgende lijn zichtbaar is.

Reviews Geryaal

Mark Westera
(Dynamic Tuning)

''Met Geryaal samenwerken is plezierig door pro activiteit en flexibiliteit.''

Geryaal heeft ons geholpen om onze boodschap tekstueel en visueel via twee verschillende websites www.transport4transport.nl en www.butterfly-foundation.com  goed over te laten komen bij onze doelgroepen op gebied van ontwikkelingswerk. 


We liepen tegen het ontbreken van capaciteit en deskundigheid aan binnen ons eigen team. Via het netwerk van lokale ondernemers kwamen wij in contact met Gery die al meerdere opdrachten voor derden had uitgewerkt die ons aanspraken. Met Geryaal samenwerken is plezierig door pro activiteit en flexibiliteit.


Naast flexibiliteit, deskundigheid en inlevingsvermogen, is de prijsstelling ook gunstig.

Reviews Geryaal

Bé van der Weide

''In de breedste zin van het woord coacht ze mij op het gebied van online marketing''

Als ondernemer ben ik van nul af aan begonnen. Ik wist niets van websites alleen dat het belangrijk was om vindbaar te zijn. Ik was daarbij heel erg op zoek naar ‘hoe’. Hoe doe ik dat? Ik heb/had wel een idee voor ogen maar ik wist niet hoe ik daar moest komen. 


Gery heeft voor mij een website opgezet die past bij wat ik uit wil stralen. Extra pluspunt vind ik de ondersteuning van Geryaal. In de breedste zin van het woord coacht ze mij op het gebied van online marketing (website, facebook , facebook adverteren, social media, zoekwoordenonderzoek, schrijven van teksten). 


Inmiddels stijg ik in Google op belangrijke zoekwoorden en krijg ik via social media steeds meer verkeer naar de website. Gery komt met nieuwe input en ideeën om te groeien. Zo gaan we nu gericht aan de slag met een e-book.


Ik beveel Gery aan bij andere collega ondernemers en coaches. Simpelweg omdat ze naast de praktische uitvoering ook eenvoudig kan uitleggen welke stappen er nu gezet moeten worden.

Reviews Geryaal

Agnes Jaspers

(Natuurlijk Loop Pad)

Reviews Geryaal

Wat ons aanspreekt in de werkwijze van Geryaal is dat ze de tijd neemt om onze wensen wat betreft teksten goed door te nemen en dit vervolgens te realiseren. Voordat wij gebruik maakten van de diensten van Geryaal waren we nog niet duidelijk te vinden op het internet. Geryaal maakt in haar teksten gebruik van veel zoek- en trefwoorden waardoor wij veel beter te vinden zijn. Hierdoor is ons bereik sterk gegroeid! Wij bevelen Geryaal aan omdat ze zeer klantvriendelijk werkt en snelle resultaten boekt.

Bertin Zuidema (Zuidema Schuttingen)

''Vormgeving, stijl, sensitiviteit, dynamiek & creativiteit zijn kernwoorden die passen bij Gery en Geryaal!''

Wij zijn klant vanaf het zogenaamde " eerste uur " bij Geryaal en hebben de ontwikkelingen van zeer dichtbij gevolgd. Dit brengt ons gelijk op een van kwaliteiten van Gery 'doorzettingsvermogen' .


Voortdurend in ontwikkeling, studeren, netwerken, lezen etc. Omdat het beste net niet goed genoeg is. De radar in haar hoofd maakt overuren omdat haar creatieve brein zoveel input levert.


De link die ons bij Gery bracht was haar sensitiviteit en inlevingsvermogen. Als trainingscentrum voor mens en paard zijn wij voortdurend in beweging. Een tekstschrijver/ webdesigner moet zich kunnen inleven vinden wij. Deze kwaliteit vonden wij bij Gery. Om een optimaal beeld te krijgen van de materie was ze soms aanwezig tijdens workshops. Legde vast wat voor haar waarneembaar was om dit vervolgens weer te kunnen vertalen naar een tekst. Soms met beeld en geluid.


Gery bleef en blijft zich ontwikkelen. De vindbaarheid in Google is binnen Geryaal zeker een paradepaardje. Door (SEO ) teksten te schrijven over de dagelijkse gang van zaken verhoog je de vindbaarheid in Google en wordt de klant meegenomen in de dynamiek van het bedrijf.


Vormgeving, stijl, sensitiviteit, dynamiek & creativiteit zijn kernwoorden die passen bij Gery en Geryaal! Geniaal!

Wanneer je als ondernemer durft te vertrouwen op de deskundigheid van Gery, krijgt ze de bewegingsruimte om uw website optimaal in te richten!

Reviews Geryaal

Marike Liemburg

(Liemburg Paard en Kracht)

''Als ze voor iemand gaat, pakt ze haar verantwoordelijkheid en is ze loyaal.''

Het SEO vak beoefenen we een beetje samen en de passie voor dit vak is bij ons beiden groot. Als ik wat nieuws heb geleerd of als Gery wat nieuws heeft geleerd dan moeten we dit direct even samen delen. De laatste tijd moet ik eerlijk bekennen dat Gery mij meer kennis aanbrengt dan omgekeerd.


Altijd is ze bezig met het vak ook door het volgen van webinars en het lezen van veel artikelen. Daar kom ik (soms helaas) niet aan toe. Als ik Gery moet typeren noem ik als eerste woord haar originaliteit. SEO schrijven gaat niet alleen om teksten, punten en komma’s.

Gery weet vaak precies de niches in de zoekresultaten te vinden en daar schrijft ze over op een ontspannen klantvriendelijke en begrijpelijke wijze. Wanneer ze met een ondernemer gesproken heeft, komen er kort daarna meestal al 35 ideeën op tafel. En dat is een tweede woord waarmee ik haar wil typeren: ideeëngenerator. Dat hoofd staat nooit stil en regelmatig belt en mailt ze om enthousiast al die ideeën met me te delen.


Een andere typering is verantwoordelijkheidsgevoel en loyaliteit. Als ze voor iemand gaat, pakt ze haar verantwoordelijkheid en is ze loyaal. En dat gaat niet om uurtjes en factuurtjes. Ze wil resultaat zien en de ondernemer blij maken met opdrachten en resultaten. Vooral dat laatste zal haar motiveren om er het uiterste uit te halen. Wat je bij Gery niet moet doen is haar voortdurend op de huid zitten en continu op de vingers kijken.


Ze heeft ruimte nodig om haar eigen creativiteit vorm te geven. Voor sommige ondernemers is dat moeilijk want die zitten vast in een denkpatroon en hebben precies een verwachting hoe iets op de website moet komen te staan. Als buitenstaander kun je daar heel anders tegenaan kijken. Dat is juist de kracht.


Gery denkt als een bezoeker en kan zich goed in de huid van de bezoeker verplaatsen. Als laatste wil ik er dit van zeggen: Gery heeft soms zeer waardevolle adviezen aan ondernemers. Negeer ze niet want als ze met iets komt zit daar een kern in. Ondernemers lopen zichzelf soms voor de voeten door een heel vastomlijnd idee te hebben over internetmarketing.


Maar ik weet inmiddels met ca. 5000 SEO-uren aan praktijkervaring dat het echt een vak is wat je er niet even bij doet.

Reviews Geryaal

Jan Stevens

(De Steven)