€ 12,50 inclusief BTW

Ebook: vanaf minuut 1 de juiste beslissingen voor je website

90 pagina's waardevolle informatie waarmee jij als ondernemer (en websiteleek) foute websitekeuzes voorkomt!


  • Welke voorwaarden zijn noodzakelijk voor een goede site
  • De juiste domeinnaam kiezen
  • Ontdek met welke systemen je wel en niet handig werkt
  • Hoe duur is een website, alle voor- en nadelen
  • Het design, hoe belangrijk is dit?
  • Bepaal het doel van je site
  • Welke functies wil je in de site (denk hier over na)

  Extra bonus: checklist + vragenlijst

  Als bonus krijg je bij dit ebook een invulbare checklist die je kunt invullen ter voorbereiding op je gesprek met een websitebouwer. Hier vooraf over nadenken bespaart tijd en geld. Daarnaast krijg je een uitgebreide lijst met vragen die je in het gesprek aan de websitebouwer kunt stellen zodat je een goed beeld krijgt van wat hij/zij te bieden heeft.

  Reviews ebook

  Ik wil je graag bedanken voor je super boek. Ik ben net gestart met mijn onderneming en heb heel recent een website. Jouw ebook kwam echt op het juiste moment en ik heb er veel aan gehad. Ik heb termen geleerd waar ik mee vooruit kan. Je ebook was duidelijk en overzichtelijk en ook nog een goed te begrijpen en praktisch. Nou beter kan niet toch?

  Janine Heussen Hinskens 

  Sinds 2013 help ik ondernemers bij het opzetten van succesvolle websites. Te vaak zie ik ondernemers foute websitekeuzes maken die geld kosten. Mijn doel is ondernemers te beschermen voor foute websitekeuzes. 


  Of je nu ZZP'er bent of als ondernemer actief bent in het MKB, met een goede website kun je serieus groeien met je bedrijf. Ik hoop oprecht dat je iets aan mijn ebook hebt bij het maken van de keuzes voor jou website.

  Gery Stevens

  Dit zeggen lezers van mijn ebook

  Gery, dank je wel voor je ebook. Dit komt precies op het juiste moment voorbij. Dus waarschijnlijk geen toeval vanuit het idee je krijgt wat je vraagt. Ik vind de toon helder en het is prettig leesbaar. Dank dank dank.

  Rowien

  Ik heb enorm veel aan je boek gehad. Mijn toekomstige websitebouwer vond dat ik zeer goed voorbereid was door de vragen die ik stelde, maar dat kwam dus vooral door jouw boek. Mijn kennis is vergroot en daarmee ben ik nog geen expert, maar weet ik dus wel iets meer waardoor ik meer taal heb om duidelijk te maken wat mijn wensen zijn.

  Arjan

  € 12,50 inclusief BTW

  Ebook: vanaf minuut 1 de juiste beslissingen voor je website

  90 pagina's waardevolle informatie waarmee jij als ondernemer (en websiteleek) foute websitekeuzes voorkomt!